Marta200x
Fanka BB :)
Ale przez ile dni ?Gdzieś czytałam, że 2-3plastry wystarcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przez ile dni ?Gdzieś czytałam, że 2-3plastry wystarcza
Spoko, ja też już czasem się gubię nie, ja nie mam na stanie ani żadnego dziecka, ani żadnej ciąży@MagMagMag a Ty już masz jakieś dziecko? Sorki, ale tyle już nas tutaj, że nie wszystkie ogarniam.
Ja kupiłam ananasa świeżego, poporcjowałam na 5 części (razem ze środkami) i jadłam codziennie przez 5 dni od następnego dnia od pozytywnego testu owu. No i się udałoDziewczyny a ananasa do kiedy jejsc ? Zrobiłam dziś ostatni test owu i ten faktycznie wyszedl mega pozytywny więc uznaje owulację dziś i teraz pytanie ile jejsc tego ananasa? [emoji86][emoji86]
Robiłaś trzeci raz bete?Hejka dziewczyny, podczytuje Was cały weekend, ale nie chciałam się wtrącać w rozmowę
Ogólnie chyba zaraz umrę ze strachu przed jutrzejszą wizytą
A z tymi dziecmi kiedyś to tak, moja mama ma 11 rodzeństwa z czego troje zmarło jak były malutkie. Rok po roku
Spoko, ja też już czasem się gubię nie, ja nie mam na stanie ani żadnego dziecka, ani żadnej ciąży
Dzięki ! Muszę kupić drugiego ananasa bo tamtego zeżarłam . Sugerowałam się kalendarzykiem i wychodzila mi owulacja w 19 DC a tu prawdopodobnie jednak w 22 .Ja kupiłam ananasa świeżego, poporcjowałam na 5 części (razem ze środkami) i jadłam codziennie przez 5 dni od następnego dnia od pozytywnego testu owu. No i się udało [emoji3059]
Tak, druga wyniosła 105,7 a trzecią 292, 7Robiłaś trzeci raz bete?
Nie martw się wszystko będzie dobrze ale na USG chyba za wcześnie bo od 1 tys widać chyba nie ?Tak, druga wyniosła 105,7 a trzecią 292, 7 [emoji6]
Ja tak samo bym obstawiałaKurde, ja bym powiedziała, ze ten 10 i 12 jest pozytywny
A z 12tego na pewno