reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Nadziejka90 powiem Tobie, że ja tak zrobiłam w większości co jest napisane, tzn przeszliśmy na dietę i ona spełniała te punkty, a do tego zaczęłam chodzić 3 razy w tygodniu na szybkie marsze i może to też pomogło 😃
No na pewno mam kilka rzeczy które trzeba by było wprowadzić więc mimo wszystko spróbuję. Na gorsze mi to nie wyjdzie. 🙃

reklama
1C45D260-74F1-4AC7-B40B-35A6490ED1E5.jpeg
Dzięki dziewczyny! Korzystam z apki ale nie chciało załadować, próbuje przez przeglądarkę 😂 psi syn ♥️

dziewczyny to nasz drugi cykl starań po poronieniu, przed chwilą zrobiłam bete z krwi bo musialam wiedzieć czy odstawiać duphaston czy nie a tu wynik 69 [emoji3590]
ciesze się ale z drugiej strony strasznie boje żeby nie skończyło się jak ostatnio.
nawet się nie nastawiam
No to chyba trzeba gratulowac! 🥰
I proszę myśleć pozytywnie :)

Dziewczyny u mnie dalej brak @😒 wkurza mnie to. W nocy bolał mnie masakrycznie brzuch aż wzięłam no spe. Byłam pewna że rano będzie okres. Wstaje a tu nic. Brzuch mnie lekko cmi. Zaczyna mnie to po mailu irytować. Nie wierzę że to ciąża, tyle razy już się zawiodłam....

Dziewczyny u mnie dalej brak @😒 wkurza mnie to. W nocy bolał mnie masakrycznie brzuch aż wzięłam no spe. Byłam pewna że rano będzie okres. Wstaje a tu nic. Brzuch mnie lekko cmi. Zaczyna mnie to po mailu irytować. Nie wierzę że to ciąża, tyle razy już się zawiodłam....
A testy wychodzą negatywne? To moze beta, jesli okres nie przyjdzie do jutra?

A mi się wczoraj na kajaku zachciało pływać, i ujechałam na tyle na brzegu bo lekki spad do jeziora jest i tak mnie zaczęło boleć w podbrzuszu i plecy, że szok, po 20 wzięłam nospe i poszłam spać bo co gdzieś się ruszyłam to mnie strasznie rwało, ale dzisiaj na szczęście już nic nie boli. A na zdjęciu nasz Bella po kąpieli w jeziorze i dwie uszate co w domu zostaly

Załączniki

• IMG_20200822_155450.jpg
    IMG_20200822_155450.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 74
  • IMG_20200430_110833.jpg
    IMG_20200430_110833.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry