G
guest-1713165905
Gość
29dc wczoraj malutka kropla krwi dalej pełno śluzu, piersi coraz mocniej bolą, zrobiły się "twarde", brzuch boli, 37 stopni [emoji1745]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to moje Jak zawsze prosi, że jej coś dać ze stołuTeż mamy psia córkę, ale miałam ja jeszcze zamim za mąż, wyszłam i myślałam o dzieciach. I też jest nasze oczko, moi rodzice mówią nawet, ze są dziadkami
@KiedyPytam mysle,ze nawet jak jesteś w ciąży a wypijesz piwo nic się nie stanie.
Moje dziecko
a to moje tez czeka na ludzkie rodzeństwoA to moje Jak zawsze prosi, że jej coś dać ze stołu
pfff nie umiem dodać zdjęciaa to moje tez czeka na ludzkie rodzeństwo
Klikasz dołącz plik. Tylko ja korzystam z apki więc u ciebie może być inaczejpfff nie umiem dodać zdjęcia
pfff nie umiem dodać zdjęcia
Ja np muszę przycisnąć dołącz plik długo i klikam "otwórz w nowej karcie" TAM Ci się załaduje jak się zaladuje to wracam.na forum klikam normalnie raz "DODAJ PLIK" i już się załaduje. Też.mialam problempfff nie umiem dodać zdjęcia
Fajna psinka ja kocham pieskiTeż mamy psia córkę, ale miałam ja jeszcze zamim za mąż, wyszłam i myślałam o dzieciach. I też jest nasze oczko, moi rodzice mówią nawet, ze są dziadkami
@KiedyPytam mysle,ze nawet jak jesteś w ciąży a wypijesz piwo nic się nie stanie.
Moje dziecko
Masło maślane.mi wyszłoJa np muszę przycisnąć dołącz plik długo i klikam "otwórz w nowej karcie" TAM Ci się załaduje jak się zaladuje to wracam.na forum klikam normalnie raz "DODAJ PLIK" i już się załaduje. Też.mialam problem
A to moje Jak zawsze prosi, że jej coś dać ze stołu