reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Przepisów jest dużo a jak już naprawdę chce się słodkiego to na internecie jest mnóstwo sklepów gdzie są słodycze bez cukru, ale w smaku w ogóle nie odbiegają. Ja słodyczy nie lubię większą słabość mam do pizzy, ziembiaxzkow itp ale tak sobie głowę przestawiłam, że i pizza z kalafiora smakuje [emoji1787][emoji12]
Właśnie zrobiłam research i na polskich stronach jest mega wybór, ale na niemieckich hmmm... Niestety niewiele. Znalazłam niemiecka stronę z produktami bez cukru i przypadł mi do gustu jeden producent, patrzę a tu z polski [emoji4] więc trochę ciężko tu coś znaleźć. Pokazują mi się produkty bio ze zdrowej mąki, ale z ogromną ilością cukru...

reklama
Właśnie zrobiłam research i na polskich stronach jest mega wybór, ale na niemieckich hmmm... Niestety niewiele. Znalazłam niemiecka stronę z produktami bez cukru i przypadł mi do gustu jeden producent, patrzę a tu z polski [emoji4] więc trochę ciężko tu coś znaleźć. Pokazują mi się produkty bio ze zdrowej mąki, ale z ogromną ilością cukru...

A zerknij na www.guiltfree.pl mi się wydaje, że tam sporo niemieckich rzeczy jest. Jest specjalny dział słodycze bez cukru 😜

Dziś 28dc zrobiłam test rano i negatywny. Cykle 28-30 dniowe. Bolą mnie strasznie piersi, mam przezroczysty śluz, kluja mnie jajniki, boli podbrzusze i plecy, temp. 37,1. Nie czuję się jakbym miała dostać okres. Prawdopodobnie 16dc owulacja, 20dc czułam mocne klucie jajnika, od tego dnia też zaczęły mnie boleć piersi. Myślicie że może być coś na rzeczy i test nie pokazał czy raczej się nie łudzić? To już tyle dni po owu..

Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Wow jaka ty laska

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?

Dziś 28dc zrobiłam test rano i negatywny. Cykle 28-30 dniowe. Bolą mnie strasznie piersi, mam przezroczysty śluz, kluja mnie jajniki, boli podbrzusze i plecy, temp. 37,1. Nie czuję się jakbym miała dostać okres. Prawdopodobnie 16dc owulacja, 20dc czułam mocne klucie jajnika, od tego dnia też zaczęły mnie boleć piersi. Myślicie że może być coś na rzeczy i test nie pokazał czy raczej się nie łudzić? To już tyle dni po owu..
Jeszcze wszystko możliwe, póki nie ma @ jest nadzieja, musisz poczekać. Życzę dwóch kresek 😊

Kochane pocieszcie mnie 😣 Sama już nie wiem co myśleć:
27 dc beta 13.5
29 dc beta 27.4 (po 40h)

Przyrost jest dobry, ale dlaczego ona jest taka mała? Pozytywny test owulacyjny miałam w 15dc. Ostatnie pół roku cykle 30 dni i pozytyw owu w 17dc, a w ostatnim cyklu zaczęłam brać niepokalanka i zrobił mi się pozytyw owu w 14dc i cykl trwał 26 dni. W tym szczęśliwym cyklu odstawiłam niepokalanka w dzień owu, bo się wystraszyłam, że jednak za bardzo skraca cykl.

Nie mam najmniejszych objawów.

Martwi mnie taka niska beta a jest to ok 13-14 dpo. Miałyście tak albo znacie kogoś kto miał, a skończyło się szczęśliwie?
Ale przyrost prawidlowy,chyba to sie liczy najbardziej...moze powtórz bete za 3 dni np?

reklama
Do góry