reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czyli doskonale rozumiesz o czym mówię. 👊🏻 Nie tylko ludzie z otyłością maja źle.
Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.

Załączniki

• received_1697410157016393.jpeg
    received_1697410157016393.jpeg
    596,1 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Ja kocham słodkie niestety. Ale ogólnie nie pozwalałam sobie na za dużo. Co najmniej od 2 lat bardzo ograniczylam. Snickers czy inne batony nie istnieją dla mnie. Po prostu nie jem takich rzeczy...
W tygodniu nie pozwalałam sobie na słodkie. Na weekend owszem, ale ciasto albo lody - moje ulubione.
Z uwagi na to, że nie będę mogła jest nic słodkiego poszukałam w internecie przepisów na ciasta bez cukru i znalazłam naprawdę ciekawe przepisy! Patrzcie na to:

Dziś po południu spróbuję zrobić ten sernik bo wygląda mega I uwielbiam ser i borówki [emoji3590]
Screenshot_20200822_103130_com.instagram.android.jpeg
Screenshot_20200822_102847_com.instagram.android.jpeg

@Valezi ja bym się zamieniła. Ekstra figura. Ja już pisałam ja raczej niestety z tych biodrzastych 🤦‍♀️🤷‍♀️ ale co zrobisz i tak sporo schudlam i teraz się tego trzymam.

@Stelle dietetyk na pewno pomoże spokojnie kilka zmian w diecie i zauważysz różnice i w wadze i w samopoczuciu 👌

To 7 miesiac!? Gdzie Ty dziecko ukrywalas? W kregoslupie ? :o takiej figury to pozazdroscic :)
Oj tak, ja wrecz mialam depresje i chodzilam latem w dlugich spodniach...bo nogi mialam jak patyki. W koncu pomogla specjalna dieta i ćwiczenia , kiedy zaczelam cwiczyc to zaczelam wygladac :) takze do tej pory melB i przysiady sa u mnie standardem.
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu [emoji38] miesnie na brzuszku zrobily swoje.

Ja kocham słodkie niestety. Ale ogólnie nie pozwalałam sobie na za dużo. Co najmniej od 2 lat bardzo ograniczylam. Snickers czy inne batony nie istnieją dla mnie. Po prostu nie jem takich rzeczy...
W tygodniu nie pozwalałam sobie na słodkie. Na weekend owszem, ale ciasto albo lody - moje ulubione.
Z uwagi na to, że nie będę mogła jest nic słodkiego poszukałam w internecie przepisów na ciasta bez cukru i znalazłam naprawdę ciekawe przepisy! Patrzcie na to:

Dziś po południu spróbuję zrobić ten sernik bo wygląda mega I uwielbiam ser i borówki [emoji3590] Zobacz załącznik 1166383Zobacz załącznik 1166384

Przepisów jest dużo a jak już naprawdę chce się słodkiego to na internecie jest mnóstwo sklepów gdzie są słodycze bez cukru, ale w smaku w ogóle nie odbiegają. Ja słodyczy nie lubię większą słabość mam do pizzy, ziembiaxzkow itp ale tak sobie głowę przestawiłam, że i pizza z kalafiora smakuje 🤣😜

Nie ma co zazdrościć... wcale to tak dobrze nie wyglada. Niestety ciężko jest przytyć, a ja ciagle tylko słyszę: ale ty chuda jesteś, przytyła byś coś. 🙄
No ale niestety... nawet dietetycy nie potrafią mi dodać kg 🤷🏼‍♀️
Jak widać na zdjęciu... anorektyk 🤦🏼‍♀️

A takie teksty są wkurzające wiem, bo mój mąż jest mega szczupły a je naprawdę dużo a wszyscy chyba myślą, że ja nie gotuję w domu 🤣 to jakby grubym ludziom mówić, że są grubi to by się obrażali w chudym to można..

W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu [emoji38] miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Wooooow pięknie wyglądasz!!!! Ja na pewno będę jak słoń w ciąży [emoji2368][emoji2368] wiadomo, że i za grube i za chude dziewczyny to problem. Ja jestem trochę za gruba, nie udawało mi się schudnąć przez ostatnie 2 lata... Raz zeszło mi 5 kg, nawet nie wiem co zrobiłam inaczej, ale wróciło w ciągu tygodnia samo z siebie, bardzo męczące... Wyobrażam sobie, że w druga stronę jest podobnie. Jesz i jesz a waga ani drgnie [emoji28][emoji28][emoji28]
No ale teraz może łatwiej troszkę będzie. Ogólne nie poddaje się tak łatwo, z pomocą leków, dietetyka i Sportu może uda się 10 kg zgubić, a marzeniem byłoby 15 kg [emoji3590]

reklama
W ciazy i przed tez cwiczylam i efekt byl taki, ze tak wygladalam w prawie 7 miesiącu 😆 miesnie na brzuszku zrobily swoje.
Cooo?! Ja taki miałam w 3 😂

Załączniki

• A2A344C2-4DED-468C-A95A-96E48E739B95.jpeg
    A2A344C2-4DED-468C-A95A-96E48E739B95.jpeg
    66,1 KB · Wyświetleń: 93
Do góry