reklama
Mooni89
Fanka BB :)
O jadę na urlop to nie pogardzę winem, ale ja niestety nie lubię tych oryginalnych win tylko taki szabojabol z niższej polkitypu Monte Santi, mogen David i Carlo Rossi, te też się wliczają?nie zaszkodzi
Na poprawę endometrium ananas, migdały, suszone morele, omega-3, magnez i czerwone wino
MamaM123
Magnez biorę. Wino, migdały i ananasa zacznę od następnego cyklunie zaszkodzi
Na poprawę endometrium ananas, migdały, suszone morele, omega-3, magnez i czerwone wino
Motylekkk
Jakie piękne krechy! W którym dniu cyklu test robilas? Przed okresemZobacz załącznik 1165811 Dzien dobry dziewczyny, ten świeży z teraz a ten wyschniety z 18tego. Dziś idę na hcg.
G
guest-1713165905
Gość
Owu około 16dc, w 22, 24, 26dc test negatywny. Dziś 27dc, okres mam zazwyczaj 28-30dc, temp. dalej mam 37,1, kłucie lewego jajnika tego co przy owulacji, ból piersi od 20dc, a zwykle kilka dni przed okresem. Czy jest sens jutro robić test ciążowy czy lepiej poczekać do poniedziałku na ewentualny okres? [emoji1745]
MamaM123
Miałaś łyżeczkowanie czy to było naturalne poronienie?Nie mam pojęcia ponieważ 3 tygodnie temu poroniłam w 6 tygodniu. Nie możliwe jest to by hcg do tego czasu nie spadła a ja czuję straszny ból piersi, mam je powiększone a co najgorsze, jestem o każdej porze głodna jak wilk . Wczoraj mój kochany szedł mi do sklepu po kiwi, tak bardzo mi się chciało
Bądź cierpliwa i czekaj!Owu około 16dc, w 22, 24, 26dc test negatywny. Dziś 27dc, okres mam zazwyczaj 28-30dc, temp. dalej mam 37,1, kłucie lewego jajnika tego co przy owulacji, ból piersi od 20dc, a zwykle kilka dni przed okresem. Czy jest sens jutro robić test ciążowy czy lepiej poczekać do poniedziałku na ewentualny okres? [emoji1745]
Ja też zaszłam w pierwszą ciążę na ogórkowej
Początkująca30
Zaangażowana w BB
Łyżeczkowanie miałam.Miałaś łyżeczkowanie czy to było naturalne poronienie?
reklama
Ale, że zupę ogórkową tak jecie, jak ananasy?Ja też zaszłam w pierwszą ciążę na ogórkowej