Wierzę Ale do jutra to luzik, dasz radę.To czekanie najgorsze [emoji28] czas sie dluzy jak nie wiem co
reklama
Motylekkk
Fanka BB :)
A jaka ma czułość ten clearblue, bo mam gi w domu i chyba pi PRacy zrobię. Mam 3 dni do miesiączki.Dla porównania test z allegro, baby boom i clearblue, 28 dc. Na żywo na wszystkich widać bez lupy Myślałam, że w dniu spodziewanej miesiączki będzie mocniejsza krecha. Już dzisiaj muszę powiedzieć mojemu M, bo dłużej nie wytrzymam, a nie wiem czy uwierzy na podstawie takiego testu.
Gratuluję
ola13650
Dziewczyny i konjecznie avocado super reguluje hormony i ogolnie bardzo zdrowe ja akurat ze zdrowym zywieniem mam duzo wspolnego i w tym cyklu postanowilam na diete i suplementacje i mam wielke nadzieje ze moze sie udalo. Napewno dieta ma duze znaczenie!
Rudaa94
Ahh i te odczytywanie testow na slepo [emoji14] ja nic nie widzialam a wszystkie widzialy [emoji23]
No ale jesli chodzi o kiszonki to one same w sobie są zrodlem i witamin itp wiec polecam
No ale jesli chodzi o kiszonki to one same w sobie są zrodlem i witamin itp wiec polecam
Pamiętam to[emoji2]
@Verona26 wstawiała nawet fotkę zakupów, że u niej ogórkowa na obiad a później odczytywanie wyniku bety w centrum handlowym i gratulacje dla męża [emoji23][emoji23][emoji23] Fajne to było
Rudaa94
A to przy takim polaczeniu to ja tak dla pewnosci jeszcze Laremid proponuje jak masz zamiar jedno drugim zagryzac
Kurde, to u mnie jak nic ogórkowa w przyszłym tygodniu! Przegryzana ananasem
mam żelazny żołądek Jadam czekoladę zagryzaną kiełbasą, także powinnam przetrwaćA to przy takim polaczeniu to ja tak dla pewnosci jeszcze Laremid proponuje jak masz zamiar jedno drugim zagryzac
Rudaa94
Polecam ze schabowym ziemniaczkami i kiszona kapucha [emoji14] do tego jogurt straciatella [emoji23] sama nie wiem jak to mi 8 lat temu przez gardlo przechodziło, bo wczoraj po latach pierwszy raz zjadlam kurczaka i umieralam...
mam żelazny żołądek Jadam czekoladę zagryzaną kiełbasą, także powinnam przetrwać
Magdusia88
Mi się też tak wydaje, ale po łyżeczkowaniu powinna szybciej spadać, chociaż to też nie jest reguła.No i niestety mi się wydaje, że 3 tyg po zabiegu może trzymać beta jeszcze. Do lekarza najlepiej
Moze coś jednak zostało, chociaż to również mało prawdopodobne...
Idz do lekarza, niech on popatrzy. No i przyrost bym zbadała.
Mnie by to zaniepokoiło. Ale to ja.
reklama
Magdusia88
Az mnie naszła ochota i też zrobię! [emoji1646][emoji1646][emoji1646]Kurde, to u mnie jak nic ogórkowa w przyszłym tygodniu! Przegryzana ananasem