reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dla porównania test z allegro, baby boom i clearblue, 28 dc. Na żywo na wszystkich widać bez lupy 😅 Myślałam, że w dniu spodziewanej miesiączki będzie mocniejsza krecha. Już dzisiaj muszę powiedzieć mojemu M, bo dłużej nie wytrzymam, a nie wiem czy uwierzy na podstawie takiego testu.😅
A jaka ma czułość ten clearblue, bo mam gi w domu i chyba pi PRacy zrobię. Mam 3 dni do miesiączki.

Gratuluję ♥️♥️

Dziewczyny i konjecznie avocado super reguluje hormony i ogolnie bardzo zdrowe ja akurat ze zdrowym zywieniem mam duzo wspolnego i w tym cyklu postanowilam na diete i suplementacje i mam wielke nadzieje ze moze sie udalo. Napewno dieta ma duze znaczenie!

Ahh i te odczytywanie testow na slepo [emoji14] ja nic nie widzialam a wszystkie widzialy [emoji23]

No ale jesli chodzi o kiszonki to one same w sobie są zrodlem i witamin itp wiec polecam :)
Pamiętam to[emoji2]
@Verona26 wstawiała nawet fotkę zakupów, że u niej ogórkowa na obiad a później odczytywanie wyniku bety w centrum handlowym i gratulacje dla męża [emoji23][emoji23][emoji23] Fajne to było

Polecam ze schabowym ziemniaczkami i kiszona kapucha [emoji14] do tego jogurt straciatella [emoji23] sama nie wiem jak to mi 8 lat temu przez gardlo przechodziło, bo wczoraj po latach pierwszy raz zjadlam kurczaka i umieralam...
;) mam żelazny żołądek ;) Jadam czekoladę zagryzaną kiełbasą, także powinnam przetrwać ;)

Ja uwielbiam kiszone ogórki i kapustę!
Dzisiaj na obiad zrobiłam łazanki😁
Jeszcze mi kiszonej kapusty zostało i właśnie podjadam 😋

No i niestety mi się wydaje, że 3 tyg po zabiegu może trzymać beta jeszcze. Do lekarza najlepiej
Mi się też tak wydaje, ale po łyżeczkowaniu powinna szybciej spadać, chociaż to też nie jest reguła.

Moze coś jednak zostało, chociaż to również mało prawdopodobne...

Idz do lekarza, niech on popatrzy. No i przyrost bym zbadała.

Mnie by to zaniepokoiło. Ale to ja.

reklama
Do góry