MamaM123
Fanka BB :)
Powinnaś zadzwonić do swojego gina, bo to naprawdę krótki czas od pironienia, niech Ci zrobi usg i sprawdzi jak wygląda twoja macica czy wszystko ok.Łyżeczkowanie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnaś zadzwonić do swojego gina, bo to naprawdę krótki czas od pironienia, niech Ci zrobi usg i sprawdzi jak wygląda twoja macica czy wszystko ok.Łyżeczkowanie miałam.
Ja też zaszłam w pierwszą ciążę na ogórkowej
Ja w poniedziałek miałam ogórkową Jeszcze mi trochę ogórków zostałoKurcze ochoty narobilyscie a swoich ogorkow jeszcze nie ma zeby taka kwasna ogorkowa ugotowac [emoji24]
Ale, że zupę ogórkową tak jecie, jak ananasy? [emoji1]
Powinnaś zadzwonić do swojego gina, bo to naprawdę krótki czas od pironienia, niech Ci zrobi usg i sprawdzi jak wygląda twoja macica czy wszystko ok.
Czekaj!U mnie dzisiaj 31 dc czyli powinien przyjsc okres poki co brak bole jak na @ sa. Test w 28dc byl negatywne ale to te testy za 2zl o czulosci 25. Jak mysliscie testowac jutro czy jeszcze czekac [emoji848]
Wiesz co akurat u nas to dosc komiczna sytuacja bo ja i Verona mamy ten sam termin i w tym samym czasie naszlo nas na taka kwasna ogorkowa po owulacji [emoji14] niby objaw , niby nie ale w naszym przypadku sie sprawdzil stad te ogorkowe dzieci
Chociaz gdzies juz akurat czytalam ze to tez moze miec jakis zwiazek bo jednak kiszonki to konkretne zrodlo witamin i skladnikow odzywczych. Jak znajde gdzies ten artykul to podesle
No ale w kazdym razie tak nam juz leci jakis 33 tc
Czekaj!