reklama
Mooni89
Fanka BB :)
Pik to wyrzut lh, który pokazują testy owu, wszystko zależy jakie masz cykle, ja robiłam testy od 10dc a mam ok 31dniowe cykleGlupie pytanie zadam odnosnie testow owu, od ktorego dnia robicie? Co to ten pik? Jestem ciemna w tym temacie, a chce dzis zakupic te testy...
No dobra, a jak pojawia się ten pik, kreska testowa jest ciemniejsza od tej fabrycznej, to to oznacza, że owulacja jest już teraz, czy w przeciągu iluś tam godzin? Też się nie znam na tym zupełnie oczywiście wszystko zakładając, że owulacja w ogóle nastąpi, bo już wiem, że pozytywny test wcale o tym nie świadczyPik to wyrzut lh, który pokazują testy owu, wszystko zależy jakie masz cykle, ja robiłam testy od 10dc a mam ok 31dniowe cykle
Sabi32
O dobre pytanieNo dobra, a jak pojawia się ten pik, kreska testowa jest ciemniejsza od tej fabrycznej, to to oznacza, że owulacja jest już teraz, czy w przeciągu iluś tam godzin? Też się nie znam na tym zupełnie oczywiście wszystko zakładając, że owulacja w ogóle nastąpi, bo już wiem, że pozytywny test wcale o tym nie świadczy
Sabi32
Ok juz wiem, od wyrzutu lh owulacja wystepuje w ciagu 24-36 godzin, tak twierdzi wujek googleNo dobra, a jak pojawia się ten pik, kreska testowa jest ciemniejsza od tej fabrycznej, to to oznacza, że owulacja jest już teraz, czy w przeciągu iluś tam godzin? Też się nie znam na tym zupełnie oczywiście wszystko zakładając, że owulacja w ogóle nastąpi, bo już wiem, że pozytywny test wcale o tym nie świadczy
Mooni89
No dobra, a jak pojawia się ten pik, kreska testowa jest ciemniejsza od tej fabrycznej, to to oznacza, że owulacja jest już teraz, czy w przeciągu iluś tam godzin? Też się nie znam na tym zupełnie oczywiście wszystko zakładając, że owulacja w ogóle nastąpi, bo już wiem, że pozytywny test wcale o tym nie świadczy
Akurat na innym wątku teraz o tym pisałyśmy,O dobre pytanie
magdula36
@Magdusia88 ja brałam pierwszy cykl wiesiołka i ogólnie miałam bóle w pachwinie i na dole brzucha, ale dopiero po owulacji, czyli kiedy już go nie brałam, więc z tym nie łączę.
@Kingazet92 robienie testów uzależnia ja wczoraj zrobiłam wieczorem z ciekawości test owulacyjny i w życiu nie miałam takiego pozytywu jak wczoraj
@Kingazet92 robienie testów uzależnia ja wczoraj zrobiłam wieczorem z ciekawości test owulacyjny i w życiu nie miałam takiego pozytywu jak wczoraj
MamaBuni
ja ananasuje od wczoraj ale muszę go zjeść dzisiaj w pracy bo nie będę ciągnąć go do domuNo beta to chyba na pewno będzie wysoka, skoro testy pozytywne, prawda? Myślę, że u Ciebie to tylko wizyta i lekarza może potwierdzić, że testy pozytywne są na ciążę, a nie jeszcze po poronieniu.
Ja poprzednio miałam owulację 16dc, bo akurat tak sobie zrobiłam, ni ż tego ni z owego, test. I był pozytywny. Dziś jestem 15dc i przyznam, że wczoraj zrobiłam sobie test owulacyjny - był negatywny, choć kreska była, ale słaba. A od wczoraj mam jakieś kłucia jajnika, dziwne skurcze, kłucia w miednicy ogólnie - może coś się zbliża, ale kto to tam wie
Edit: Aaa, no i też się wspieram wiesiołkiem, a od poniedziałku może i zakupię tego słynnego , w sumie nic nie nie zaszkodzi spróbować
wysyp kreseczek Gratulacje, oby już tak zostało
reklama