reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, nie mogę uwierzyć!!! Zrobiłam rano zwykły test z allegro i wyszedł cień cienia!! Poleciałam po pracy (o 18:00) na bete i wyszła 13. Jestem w takim szoku, nie mogę uwierzyć. Dzisiaj 27dc, test owu był pozytywny w 15dc. A morfologię niemąż ma 3%! W 4 cyklu starań! Jestem szczęśliwa i przerażona. Chłopowi jeszcze nie powiedziałam, czekam na jutrzejszy wieczór, żeby rano jeszcze sikańca clearblue zrobić i wręczyć paczuszkę z bodziakami które kupiłam w 1 cyklu starań. W tym cyklu po raz pierwszy ananas i starania codziennie. W sobotę lecę na drugą betę i badanka tarczycy przy okazji. :D 😁 😀

Załączniki

• 117951462_3262521343839535_2665837518575632484_n.jpg
    117951462_3262521343839535_2665837518575632484_n.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 120
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    4,6 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Chyba pojde po te testy owu 😜
Dziewczyny, nie mogę uwierzyć!!! Zrobiłam rano zwykły test z allegro i wyszedł cień cienia!! Poleciałam po pracy (o 18:00) na bete i wyszła 13. Jestem w takim szoku, nie mogę uwierzyć. Dzisiaj 27dc, test owu był pozytywny w 15dc. A morfologię niemąż ma 3%! W 4 cyklu starań! Jestem szczęśliwa i przerażona. Chłopowi jeszcze nie powiedziałam, czekam na jutrzejszy wieczór, żeby rano jeszcze sikańca clearblue zrobić i wręczyć paczuszkę z bodziakami które kupiłam w 1 cyklu starań. W tym cyklu po raz pierwszy ananas i starania codziennie. W sobotę lecę na drugą betę i badanka tarczycy przy okazji. :D 😁 😀
Gratulacje wielkie 🥰
I szczęśliwego rozwiazania 😊

Boli mnie głowa. Zawsze mnie boli 1 dzień przed okresem. Powinnam dostać w sobotę ale czasem zdarzają mi się 1 dniowe wahania. Czyli że znowu się nie udało. Dodatkowo włączył mi się ciąg na węglowodany. Mam doła 😢
Czy duphaston powoduje ból piersi?
Nie wiem, ale wiem, ze owulacja takze powoduje bol piersi,czego jestem przykładem 🤪 i to taki bol, ze ciagle mysle, ze to ciaza 🥴

Jestem w ogóle w szoku jak szybko te tanie testy z allegro wykryły pozytyw! Beta 13,5 o godzinie 18:00, a sikacza robiłam o 6:00. Kupiłam baterię 30 testów ciążowych i 50 owulacyjnych i zdążyłam wykorzystać po 2 czy 3 😅

Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭

Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭
Plemniki są już w kilka sekund po wytrysku w macicy. I to one się liczą w wyścigu. To co wypływa i tak już nie jest za bardzo zdatne. Ja leżałam z 10 minut tak dla zasady ;)

Gratulacje!!!!! 😘
Z leżeniem, to ja zawsze chwilkę poleżę, bo tak mamy, jeszcze chwilę przytulanek, ale gdzieś czytałam aby podczas starań uważać z płynami do higieny bo mogą zabijać plemniki, choć niewiem ile w tym prawdy bo to już dawno czytałam i od tamtej pory nie mamy w łazience płynu do intymnej🤣

reklama
Super! 😁wystarczy że wejdę poczytać forum i proszę chodzę ciągle uśmiechnięta czytając was 😁

Do góry