reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja sie tez do was chetnie dołacze. U mnie drugi cykl staran wzielam przyklad z was i w tym cyklu byla bogata suplementacja olej z wiesiolka kwas foliowy cynk berberyna magnez kompleks z witami B no i po oczywiacie slynny Ananas [emoji531][emoji28]
U mnie obecnie 30 dzien cyklu jutro ma byc @

Ja sie tez do was chetnie dołacze. U mnie drugi cykl staran wzielam przyklad z was i w tym cyklu byla bogata suplementacja olej z wiesiolka kwas foliowy cynk berberyna magnez kompleks z witami B no i po oczywiacie slynny Ananas [emoji531][emoji28]
W takim razie trzymam kciuki, żeby jednak okres się nie pojawił ✊ planujesz testy? :)

Hej ja też ananasowalam i wiesiołkowałam w tym cyklu . Efekty w poniedziałek haha 🤣🤣🤣

Haha czyli tak jak ja bo to czekamy do poniedzialku tzn ja do jutra i mam jakies nadzieje chociaz staram sie nie nakrecac bo pozniej to rozczarowanie. Chociaz troche mnie piersi pobolewaja a to raczej sie nie zdaza i ten sluz lejacy a przed @ zawsze byla susza ale jak to juz tu zauwazylam wszystko rodzi sie u nas w glowach [emoji28]
Hej ja też ananasowalam i wiesiołkowałam w tym cyklu . Efekty w poniedziałek haha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Dziewczyny 4 dni do okresu owulacja była 8 sierpnia potwierdzona testami itp. Myślicie ze warto jutro zrobić bete?
W sobotę mam imprezę rodzinna i nie wiem co robić. Dodam ze o dzidzie staramy się półtora roku. I dopiero półtora miesiąca temu okazało sie ze za wysoka prolaktyna.. Bralam tab, wynik kolejny we wtorek. No chyba ze udało sie będzie ciąża. To tabletek nie będzie trzeba. Co myślicie??
Mam w domu test z clearblue ten normalny. Ale szkoda mi go dziś.

reklama
Dziewczyny 4 dni do okresu owulacja była 8 sierpnia potwierdzona testami itp. Myślicie ze warto jutro zrobić bete?
W sobotę mam imprezę rodzinna i nie wiem co robić. Dodam ze o dzidzie staramy się półtora roku. I dopiero półtora miesiąca temu okazało sie ze za wysoka prolaktyna.. Bralam tab, wynik kolejny we wtorek. No chyba ze udało sie będzie ciąża. To tabletek nie będzie trzeba. Co myślicie??
Mam w domu test z clearblue ten normalny. Ale szkoda mi go dziś.
U mnie testy owu pokazały pozytyw 8 sierpnia ale ja jeszcze czekam na testowanie. Badałam tylko później progresteron i wynik świadczy że owulacja się odbyła, chociaż 100% pewności nie mogę mieć.

Do góry