Oby na krótko ilu dniowe masz cykle? Planujesz testowanie przed terminem, czy raczej spokojnie sobie poczekasz? No i czym jesteś taka przerażona?Dołączam do grona staraczek :-) 1 cykl starań, 21 dzień cyklu. Jestem przerażona
reklama
ola13650
Fanka BB :)
Ja sie tez do was chetnie dołacze. U mnie drugi cykl staran wzielam przyklad z was i w tym cyklu byla bogata suplementacja olej z wiesiolka kwas foliowy cynk berberyna magnez kompleks z witami B no i po oczywiacie slynny Ananas [emoji531][emoji28]
U mnie obecnie 30 dzien cyklu jutro ma byc @
W takim razie trzymam kciuki, żeby jednak okres się nie pojawił planujesz testy?Ja sie tez do was chetnie dołacze. U mnie drugi cykl staran wzielam przyklad z was i w tym cyklu byla bogata suplementacja olej z wiesiolka kwas foliowy cynk berberyna magnez kompleks z witami B no i po oczywiacie slynny Ananas [emoji531][emoji28]
Ania95
Hej ja też ananasowalam i wiesiołkowałam w tym cyklu . Efekty w poniedziałek hahaJa sie tez do was chetnie dołacze. U mnie drugi cykl staran wzielam przyklad z was i w tym cyklu byla bogata suplementacja olej z wiesiolka kwas foliowy cynk berberyna magnez kompleks z witami B no i po oczywiacie slynny Ananas [emoji531][emoji28]
Chce_byc_mama_wielu
Dlaczego bez szans? ☺Na pocztku wrzesnia jak bie bd @ zrobie test i w tedy do lekarza bo puki co to cykl bez szans
ola13650
Robilam w 27dc ale czulosc 25 oczywiacie negatyw chociaz moglabym sie dopatraywac cien cienia [emoji28] ale jednak poczekam do jutra i bd testowac. O ile okresu nie dostane w nocy [emoji849]
W takim razie trzymam kciuki, żeby jednak okres się nie pojawił [emoji110] planujesz testy?
ola13650
Haha czyli tak jak ja bo to czekamy do poniedzialku tzn ja do jutra i mam jakies nadzieje chociaz staram sie nie nakrecac bo pozniej to rozczarowanie. Chociaz troche mnie piersi pobolewaja a to raczej sie nie zdaza i ten sluz lejacy a przed @ zawsze byla susza ale jak to juz tu zauwazylam wszystko rodzi sie u nas w glowach [emoji28]
Hej ja też ananasowalam i wiesiołkowałam w tym cyklu . Efekty w poniedziałek haha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Motylekkk
Dziewczyny 4 dni do okresu owulacja była 8 sierpnia potwierdzona testami itp. Myślicie ze warto jutro zrobić bete?
W sobotę mam imprezę rodzinna i nie wiem co robić. Dodam ze o dzidzie staramy się półtora roku. I dopiero półtora miesiąca temu okazało sie ze za wysoka prolaktyna.. Bralam tab, wynik kolejny we wtorek. No chyba ze udało sie będzie ciąża. To tabletek nie będzie trzeba. Co myślicie??
Mam w domu test z clearblue ten normalny. Ale szkoda mi go dziś.
W sobotę mam imprezę rodzinna i nie wiem co robić. Dodam ze o dzidzie staramy się półtora roku. I dopiero półtora miesiąca temu okazało sie ze za wysoka prolaktyna.. Bralam tab, wynik kolejny we wtorek. No chyba ze udało sie będzie ciąża. To tabletek nie będzie trzeba. Co myślicie??
reklama
Ania95
U mnie testy owu pokazały pozytyw 8 sierpnia ale ja jeszcze czekam na testowanie. Badałam tylko później progresteron i wynik świadczy że owulacja się odbyła, chociaż 100% pewności nie mogę mieć.Dziewczyny 4 dni do okresu owulacja była 8 sierpnia potwierdzona testami itp. Myślicie ze warto jutro zrobić bete?