reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, nie mogę uwierzyć!!! Zrobiłam rano zwykły test z allegro i wyszedł cień cienia!! Poleciałam po pracy (o 18:00) na bete i wyszła 13. Jestem w takim szoku, nie mogę uwierzyć. Dzisiaj 27dc, test owu był pozytywny w 15dc. A morfologię niemąż ma 3%! W 4 cyklu starań! Jestem szczęśliwa i przerażona. Chłopowi jeszcze nie powiedziałam, czekam na jutrzejszy wieczór, żeby rano jeszcze sikańca clearblue zrobić i wręczyć paczuszkę z bodziakami które kupiłam w 1 cyklu starań. W tym cyklu po raz pierwszy ananas i starania codziennie. W sobotę lecę na drugą betę i badanka tarczycy przy okazji. :D 😁 😀

Załączniki

• 117951462_3262521343839535_2665837518575632484_n.jpg
    117951462_3262521343839535_2665837518575632484_n.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 116
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    4,6 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Chyba pojde po te testy owu 😜
Dziewczyny, nie mogę uwierzyć!!! Zrobiłam rano zwykły test z allegro i wyszedł cień cienia!! Poleciałam po pracy (o 18:00) na bete i wyszła 13. Jestem w takim szoku, nie mogę uwierzyć. Dzisiaj 27dc, test owu był pozytywny w 15dc. A morfologię niemąż ma 3%! W 4 cyklu starań! Jestem szczęśliwa i przerażona. Chłopowi jeszcze nie powiedziałam, czekam na jutrzejszy wieczór, żeby rano jeszcze sikańca clearblue zrobić i wręczyć paczuszkę z bodziakami które kupiłam w 1 cyklu starań. W tym cyklu po raz pierwszy ananas i starania codziennie. W sobotę lecę na drugą betę i badanka tarczycy przy okazji. :D 😁 😀
Gratulacje wielkie 🥰
I szczęśliwego rozwiazania 😊

Boli mnie głowa. Zawsze mnie boli 1 dzień przed okresem. Powinnam dostać w sobotę ale czasem zdarzają mi się 1 dniowe wahania. Czyli że znowu się nie udało. Dodatkowo włączył mi się ciąg na węglowodany. Mam doła 😢
Czy duphaston powoduje ból piersi?
Nie wiem, ale wiem, ze owulacja takze powoduje bol piersi,czego jestem przykładem 🤪 i to taki bol, ze ciagle mysle, ze to ciaza 🥴

Jestem w ogóle w szoku jak szybko te tanie testy z allegro wykryły pozytyw! Beta 13,5 o godzinie 18:00, a sikacza robiłam o 6:00. Kupiłam baterię 30 testów ciążowych i 50 owulacyjnych i zdążyłam wykorzystać po 2 czy 3 😅

Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭

Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭
Plemniki są już w kilka sekund po wytrysku w macicy. I to one się liczą w wyścigu. To co wypływa i tak już nie jest za bardzo zdatne. Ja leżałam z 10 minut tak dla zasady ;)

Gratulacje!!!!! 😘
Z leżeniem, to ja zawsze chwilkę poleżę, bo tak mamy, jeszcze chwilę przytulanek, ale gdzieś czytałam aby podczas starań uważać z płynami do higieny bo mogą zabijać plemniki, choć niewiem ile w tym prawdy bo to już dawno czytałam i od tamtej pory nie mamy w łazience płynu do intymnej🤣

reklama
Super! 😁wystarczy że wejdę poczytać forum i proszę chodzę ciągle uśmiechnięta czytając was 😁

Do góry