reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@KiedyPytam te torbiele, to nabytek po nie pękniętych pęcherzykach, jeden 2 cykle temu i drugi w zeszłym mimo podania ovitrelle 😔 powiedział, że są 'czekoladowe', wypełnione krwią i endometrialne, ewidentnie ten prawy jajnik nie pracuje ok i nosi ślady ogniska endometriozy.. Nie ma wg niego szans, żeby z niego było dobre jajko. Dodatkowo te torbielki powodują wzrost markera ca125, który właśnie potwierdza endometrioze 🙄😢

Mam nadzieję, że ten lewy popracuje w tym cyklu i damy radę z tym ładnym pęcherzykiem 🙏 że będzie jakiś cud w tym cyklu i nie pójdę na laparoskopie.
Dziekuje za informację o tym pregnylu 😘 nie wiedziałam, że tak można. Chyba pojadę teraz zamówić go, bo jutro może być za późno 🤔 czy mogę np jedząc coś zwiększyć endometrium, żeby był sens z tego zastrzyku?

@Martxx1 gratuluję 🎊 ♥️
Biedna, przykro mi że usłyszałaś taka diagnozę 😔 ja jutro idę do gina skonsultować to co ostatnio usłyszałam u innego bo tez widział jakaś torbiel i straszył endometriozą. Ale uspokajał że to nie szkodzi jakoś szczególnie, choć może być ciężej zajść w ciążę... Czemu musi nas tyle złego spotykać 🙁😩

reklama
@KiedyPytam te torbiele, to nabytek po nie pękniętych pęcherzykach, jeden 2 cykle temu i drugi w zeszłym mimo podania ovitrelle 😔 powiedział, że są 'czekoladowe', wypełnione krwią i endometrialne, ewidentnie ten prawy jajnik nie pracuje ok i nosi ślady ogniska endometriozy.. Nie ma wg niego szans, żeby z niego było dobre jajko. Dodatkowo te torbielki powodują wzrost markera ca125, który właśnie potwierdza endometrioze 🙄😢

Mam nadzieję, że ten lewy popracuje w tym cyklu i damy radę z tym ładnym pęcherzykiem 🙏 że będzie jakiś cud w tym cyklu i nie pójdę na laparoskopie.
Dziekuje za informację o tym pregnylu 😘 nie wiedziałam, że tak można. Chyba pojadę teraz zamówić go, bo jutro może być za późno 🤔 czy mogę np jedząc coś zwiększyć endometrium, żeby był sens z tego zastrzyku?

@Martxx1 gratuluję 🎊
Picie czerwonego wina zwiększa endometrium 🙂

reklama
A ja mam dziś doła. Od 8 dnia cyklu robiłam testy😂 dziś mam 10 dpo biel na teście 20 Bobo test. Wiem logicznie ze to za szybko. W sobotę powinnam dostać okres. W tym cyklu nie bolą mnie piersi co jest dziwne, za to śpię na stojąco. Czuję że znowu się nie udało. To już trwa tyle czasu, nazarlam się chipsów.

Do góry