reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Pfff, mam moje wyniki z dzisiejszej krzywej cukrowej i insulinowej. Już się dowiedziałam że koniecznie dietą o niskim IG i niskim ładunku glikemicznym 😟 ciekawe czy uda mi się samej ogarnąć temat
IMG_20200819_164202.jpg
IMG_20200819_164230.jpg

Dziewczyny!

Płaczę! ❤️❤️❤️
Och, gratulacje🎉🎊 super, ale się cieszę! 😁😁😁 obyś tylko w takim radosnym i błogim nastroju wytrwała do szczęśliwego rozwiązania. Życzę Ci tego z całego serca!
Ja bym się jednak pokusiła o dietetyka detale mogą mieć znaczenie i nie będzie efektów.
No myślę nad tym intensywnie bo dalej nie wiem jak się za to zabrać... 😟 trochę mnie to zbiło z nóg. W sumie to też tłumaczy dlaczego średnio co 3 miesiące musiałabym zmieniać spodnie na rozmiar większe 🙄

Och, gratulacje🎉🎊 super, ale się cieszę! 😁😁😁 obyś tylko w takim radosnym i błogim nastroju wytrwała do szczęśliwego rozwiązania. Życzę Ci tego z całego serca!

No myślę nad tym intensywnie bo dalej nie wiem jak się za to zabrać... 😟 trochę mnie to zbiło z nóg. W sumie to też tłumaczy dlaczego średnio co 3 miesiące musiałabym zmieniać spodnie na rozmiar większe 🙄

Cukry masz w normie a jak rozumiem wyniki to insulina powinna być cały czas poniżej 10?

No myślę, że na początek nie obejdzie się bez dietetyka dopóki sama nie ogarniesz wiedzy i produktów i nie nauczysz się bo z czasem przyjdzie Ci to 😉

reklama
Do góry