reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@KiedyPytam te torbiele, to nabytek po nie pękniętych pęcherzykach, jeden 2 cykle temu i drugi w zeszłym mimo podania ovitrelle 😔 powiedział, że są 'czekoladowe', wypełnione krwią i endometrialne, ewidentnie ten prawy jajnik nie pracuje ok i nosi ślady ogniska endometriozy.. Nie ma wg niego szans, żeby z niego było dobre jajko. Dodatkowo te torbielki powodują wzrost markera ca125, który właśnie potwierdza endometrioze 🙄😢

Mam nadzieję, że ten lewy popracuje w tym cyklu i damy radę z tym ładnym pęcherzykiem 🙏 że będzie jakiś cud w tym cyklu i nie pójdę na laparoskopie.
Dziekuje za informację o tym pregnylu 😘 nie wiedziałam, że tak można. Chyba pojadę teraz zamówić go, bo jutro może być za późno 🤔 czy mogę np jedząc coś zwiększyć endometrium, żeby był sens z tego zastrzyku?

@Martxx1 gratuluję 🎊 ♥️
Biedna, przykro mi że usłyszałaś taka diagnozę 😔 ja jutro idę do gina skonsultować to co ostatnio usłyszałam u innego bo tez widział jakaś torbiel i straszył endometriozą. Ale uspokajał że to nie szkodzi jakoś szczególnie, choć może być ciężej zajść w ciążę... Czemu musi nas tyle złego spotykać 🙁😩

reklama
@KiedyPytam te torbiele, to nabytek po nie pękniętych pęcherzykach, jeden 2 cykle temu i drugi w zeszłym mimo podania ovitrelle 😔 powiedział, że są 'czekoladowe', wypełnione krwią i endometrialne, ewidentnie ten prawy jajnik nie pracuje ok i nosi ślady ogniska endometriozy.. Nie ma wg niego szans, żeby z niego było dobre jajko. Dodatkowo te torbielki powodują wzrost markera ca125, który właśnie potwierdza endometrioze 🙄😢

Mam nadzieję, że ten lewy popracuje w tym cyklu i damy radę z tym ładnym pęcherzykiem 🙏 że będzie jakiś cud w tym cyklu i nie pójdę na laparoskopie.
Dziekuje za informację o tym pregnylu 😘 nie wiedziałam, że tak można. Chyba pojadę teraz zamówić go, bo jutro może być za późno 🤔 czy mogę np jedząc coś zwiększyć endometrium, żeby był sens z tego zastrzyku?

@Martxx1 gratuluję 🎊
Picie czerwonego wina zwiększa endometrium 🙂

reklama
A ja mam dziś doła. Od 8 dnia cyklu robiłam testy😂 dziś mam 10 dpo biel na teście 20 Bobo test. Wiem logicznie ze to za szybko. W sobotę powinnam dostać okres. W tym cyklu nie bolą mnie piersi co jest dziwne, za to śpię na stojąco. Czuję że znowu się nie udało. To już trwa tyle czasu, nazarlam się chipsów.

Do góry