reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też czekam żeby zrobić test, dziś 23dc przy cyklach 28-30dniowych [emoji1745] pobolewanie podbrzusza, 37 stopni ciągle i piersi większe ale nie bolą

Dziewczyny tak bardzo się stresuje, o 14 jadę na betę, pewnie będzie malutka. Umrę ze strachu.. Zrobiłam głupia jeszcze jeden test, bo znalazłam w torebce, dobrze, że to ostatni i już więcej nie mam, bo wariuje. Chyba się czymś zatrułam, bo niemożliwe żeby mnie cofało tak wcześnie od wszystkiego. Od jedzenia fuj. I cały czas chce mi sie spać! Matko marzę o spaniu 🙏🙏
Dawno się tak nie stresowałam... Rzygać mi się chce ze stresu 🙄🙄
Widać ta kreskę bardzo wyraźnie. Daj znać jak beta.
Ja mam 7 dni do okresu. A po prostu nie mogę jeździć autem tak mi sie wymiotować chce. I tylko podczas jazdy. Nie jest to długa trasa bo max 6 do 7 km.
I nie wkręcam sobie ciąży bo to jeszcze za wcześnie. Ale w tym miesiącu mam właśnie taka dziwna przypadłość.

reklama
Do góry