reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jestem załamana!
Beta jest znikoma a progesteron jeszcze gorzej wychodzi tylko 12ng😥😥😥

Załączniki

• Screenshot_20200817_155426.jpg
    Screenshot_20200817_155426.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 155
Dziewczyny a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Kreska stopniowo ciemnieje, czy może sobie ,,skakać” ? Robię pierwszy raz, rano i wieczorem , i najpierw mi ciemniala, później jakby pozytyw, ale tak tego nie uznałam, bo mi się za jasne wydawało i za wcześnie i tylko rano tak było, potem blado, a teraz znów jakby ciemniala ;/ ja mam cykle takie 34-36 dni, jak ostatnio byłam u gina to dopiero w 16 dc coś się zaczęło dziac i mowil, że około 2 dni i owulacja, i faktycznie w 18 dniu mnie bolał brzuch. A znów z synem 2 lata temu tez miałam cykle 34-36, stosunek był tylko w 14 i 15 dc cyklu i zaszłam od razu.. nie kumam tego organizmu

Beta jest znikoma a progesteron jeszcze gorzej wychodzi tylko 12ng[emoji26][emoji26][emoji26]
Czym ty się martwisz? Tak na wszelki wypadek wzięłabym progesteron jeśli masz bo to nie zaszkodzi a nawet pomoże. A co do bety to właśnie potwierdziłaś ciąże jak się martwisz to zrób betę w środę i zobaczysz jaki będzie przyrost. Może to cię uspokoi.

Beta jest znikoma a progesteron jeszcze gorzej wychodzi tylko 12ng😥😥😥
Na progu się nie znam, ale z beta spokojnie- powtórz , najważniejszy jest przyrost, nie nakręcaj się negatywnie, chociaż wiem, że ciężko :( owulacja się może przesunęła, to dopiero początek ciąży . Trzymam kciuki
dlatego mi lekarz po pozytywnym teście jak w końcu zobaczę, kazał nie robić żadnej bety ani nic..

Dziewczyny a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Kreska stopniowo ciemnieje, czy może sobie ,,skakać” ? Robię pierwszy raz, rano i wieczorem , i najpierw mi ciemniala, później jakby pozytyw, ale tak tego nie uznałam, bo mi się za jasne wydawało i za wcześnie i tylko rano tak było, potem blado, a teraz znów jakby ciemniala ;/ ja mam cykle takie 34-36 dni, jak ostatnio byłam u gina to dopiero w 16 dc coś się zaczęło dziac i mowil, że około 2 dni i owulacja, i faktycznie w 18 dniu mnie bolał brzuch. A znów z synem 2 lata temu tez miałam cykle 34-36, stosunek był tylko w 14 i 15 dc cyklu i zaszłam od razu.. nie kumam tego organizmu
To zależy tak naprawdę od organizmu. Jednej będą wychodzić Blade aż pewnego dnia 2 tłuste krechy a drugiej będzie stopniowo ciemniała aż do pozytywu. Ja np miałam 8 9 dc słabe 10dc nie było kreski testowej wogule 11dc widoczna ale nadal blada 12dc trochę ciemniejsza 13dc jeszcze ciemniejsza 14dc odrobinę brakująca do odcienia kreski kontrolnej 15dc słabsza kreska od tej z 14dc i dzisiaj dla pewności zrobię jeszcze raz test i zobaczę czy kreska testowa będzie jaśniejsza niż z wczoraj jeśli tak to test owu uznaje za pozytyw z dnia 14dc. Wstawię zdjęcie testów od 8dc-15dc (dzisiaj dopiero będę robiła o 19:00) [emoji116]one trochę wyblakły bo wyschły. Ale kreska z 14dc była mocniejsza niż jest obecnie suchy test.
Image.jpeg

reklama
Ja miałam proga 12, a jestem obecnie w 16 tc. Spokojnie dzwon do lekarza, niech Cię kieruję. Nie wysokość bety, a przyrost się liczy. Wyluzuj troszkę, bo i tak nie masz teraz wpływu, ale stres nie pomaga.
Beta jest znikoma a progesteron jeszcze gorzej wychodzi tylko 12ng[emoji26][emoji26][emoji26]

Do góry