młoda1994
Fanka BB :)
.Pokaż zdjęcie, bo wklejasz sobie to zobaczymy[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Pokaż zdjęcie, bo wklejasz sobie to zobaczymy[emoji6]
Zrób jeszcze dla pewności, ale ja taki pozytyw miałam jak Ty w 14dc bo robiłam rownoczesnie na paskowym i clearblue,zobaczymy jak Ci jutro wyjdzieTu testy dla porownaniaZobacz załącznik 1163755
Ok to zrobię jeszcze jutro i zobaczymy jak wyjdzie ta kreska testowa. A powiedz mi jak jutro wyjdzie testowa słabsza niż dzisiaj to te z wczoraj (14dc) zaliczyć jako pozytyw i zaznaczyć w apce?Zrób jeszcze dla pewności, ale ja taki pozytyw miałam jak Ty w 14dc bo robiłam rownoczesnie na paskowym i clearblue,zobaczymy jak Ci jutro wyjdzie
Dziewczyny pisały że 1-2 plastry surowego ananasa razem z tym środkiem od owulacji do terminu @. Podobno pomaga w zagnieżdżeniu zarodka. Trzymam za nas wszystkie mocno kciukiU nas też w tym cyklu codziennie!! Jestem zdeterminowana! Mam nadzieje, że nam wszystkim się w końcu uda. A ile trzeba jeść tego ananasa? I jak długo?
Zobacz ja miałam tak 18dcOk to zrobię jeszcze jutro i zobaczymy jak wyjdzie ta kreska testowa. A powiedz mi jak jutro wyjdzie testowa słabsza niż dzisiaj to te z wczoraj (14dc) zaliczyć jako pozytyw i zaznaczyć w apce?
Tak się zastanawiam, skoro musicie przerwać starania na dłuższy czas, jeśli dobrze pamietam, to po co robisz testy?Dzisiaj 15dc. Tak myślę żeby zobaczyć jutro jeszcze jaka będzie kreska testowa jak bledsza niż dzisiaj to już zakończę testowanie a jak mocniejszą będzie jutro niż dzisiaj to będę kontynuowala
To chyba coś jednak inaczej idziemy, bo ja dziś 10dc owulacji spodziewam się koło 16dc, ale się okażeTak to ja ja już prawdopodobnie po owulce bo testy pozytywne już w 9 dc i bóle prawego jajnika... Strasznie wcześnie.. Wiedziałam że się rozjedziemy a szkoda bo fajnie z kimś lecieć z tematem razem ☺ a kiedy Ty mniej więcej się spodziewasz owulacji?
Ja też bym jeszcze sprawdziła jutro z ciekawości.Dziewczyny zrobiłam właśnie test i jest jaśniejsza kreska testowa niż była wczoraj. Podejrzewam że pik musiał być wcześniej i go przegapiłam. Jak myślicie robić testy dalej czy zostawić na kolejny cykl?
Z ciekawości bo w zeszłym cyklu miałam testy negatywne cały cykl i cykl trwał aż 60 dni a że mam w domu jeszcze 42 testy to robię sobie testy [emoji6]Tak się zastanawiam, skoro musicie przerwać starania na dłuższy czas, jeśli dobrze pamietam, to po co robisz testy?