reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mnie raczej nikt nie dopytuje. Bardziej rodzina, ale też nie jakoś zlosliwie czy upierdliwie. Wiem, że bardzo by chcieli, my też ;) jeden kolega kiedyś zapytał, zaraz po ślubie "To kiedy teraz dzieci?". Więc grzecznie zapytałam "A kiedy Ty się oświadczysz?", bo też dość długo jest w związku. Zaczął się coś tłumaczyć, że "w swoim czasie", więc mu skwitowałam, że my tak samo - w swoim czasie ;) i temat się skończył. Moje przyjaciółki wiedzą co i jak, a znajomych mamy raczej bezdzietnych. Więc albo nikt nie pyta, bo wszyscy mają jakiś kłopot :p albo po prostu nie są tacy wścibscy 🤷

Ja też nigdy nie miałam takich plamien, a jakoś w maju i chyba lipcu dostałam - już nawet tydzień przed terminem mi się zaczynały i oczywiście też widziałam implantację ;) spokojnie, do terminu okresu masz jeszcze chwilę, więc nie stresuj się na zapas. Jak do końca tygodnia okresu nie będzie, to testuj 💪
Właśnie jak się tak zagłębiam, to odnoszę wrażenie jakby wszyscy zachodzili w ciążę od pstryknięcia palcami ale tylko oni wiedzą jak było ☺️ każdy skrywa jakąś tajemnicę

Chyba masz racje, jak nie zwracałam uwagi na cykl, to nic sie nie dzialo, a teraz jakieś combo 🙄
Ale to noe zmienoa faktu, ze od 4 godzin nie mam praktycznie krwawienia, taki "okres" mam pierwszy raz w zyciu...dla spokojnosci zrobię ten test w poniedzialek, bo sie trochę niepokoje 😒
U mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywny :)

Test owu nie mówi nam o tym że owu się zbliża. Proszę nie wprowadzać w błąd. Test owu i wyłącznie pokazuje nam tylko pik LH ale wcale nie musi dojść do owu.
o matko .czytaj ze zrozumieniem bo naprawdę. 😜
a gdzie napisałam że potwierdza ovu w 100% .znam tą regułkę na pamięć gdzie owu potwierdzi tylko ciąża w 100%;)

napisałam szczerą prawdę. następny negatyw lh da odpowiedź że ten teraz kwalifikuje się do najwyższego wyrzutu a to oznacza że owu MOŻE wystąpić w następnych dniach więc siłą rzeczy jest blizej jak dalej .zbliża się 😂 a czy wystapi to już świeccy wiedzą😂😜

ja jestem po owu.. wszystkie znaki na niebie mi to mówią z ale rownie dobrze może być to cykl bezowulacyjny:p

sie uśmiałam he

Ostatnia edycja:
Mnie dziś w nocy dopadła @. Niestety to plamienia to tylko zwiastun tego co przyszło. Jest mi strasznie przykro. Byłam.pewna że się uda. Owu była, staraliśmy się co drugi dzień relaks na całego 3 tygodnie nad jeziorem :( chyba w tym cyklu też kupię testy owu, tylko nie wiem.czy jest sens bo mnie zawsze boli bardziej niż na @. Ehh :(

Mnie dziś w nocy dopadła @. Niestety to plamienia to tylko zwiastun tego co przyszło. Jest mi strasznie przykro. Byłam.pewna że się uda. Owu była, staraliśmy się co drugi dzień relaks na całego 3 tygodnie nad jeziorem :( chyba w tym cyklu też kupię testy owu, tylko nie wiem.czy jest sens bo mnie zawsze boli bardziej niż na @. Ehh :(
Ojej przykro, przytulam 🤗 długo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem 😊 najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi 😊 wierzę, że ten cykl będzie Twój 💪

reklama
Do góry