Mariiita
Fanka BB :)
Bierz w trakcie jedzenia.
Biorę po, to różnica? Lepiej jak w trakcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz w trakcie jedzenia.
Właśnie jak się tak zagłębiam, to odnoszę wrażenie jakby wszyscy zachodzili w ciążę od pstryknięcia palcami ale tylko oni wiedzą jak było każdy skrywa jakąś tajemnicęMnie raczej nikt nie dopytuje. Bardziej rodzina, ale też nie jakoś zlosliwie czy upierdliwie. Wiem, że bardzo by chcieli, my też jeden kolega kiedyś zapytał, zaraz po ślubie "To kiedy teraz dzieci?". Więc grzecznie zapytałam "A kiedy Ty się oświadczysz?", bo też dość długo jest w związku. Zaczął się coś tłumaczyć, że "w swoim czasie", więc mu skwitowałam, że my tak samo - w swoim czasie i temat się skończył. Moje przyjaciółki wiedzą co i jak, a znajomych mamy raczej bezdzietnych. Więc albo nikt nie pyta, bo wszyscy mają jakiś kłopot albo po prostu nie są tacy wścibscy
Ja też nigdy nie miałam takich plamien, a jakoś w maju i chyba lipcu dostałam - już nawet tydzień przed terminem mi się zaczynały i oczywiście też widziałam implantację spokojnie, do terminu okresu masz jeszcze chwilę, więc nie stresuj się na zapas. Jak do końca tygodnia okresu nie będzie, to testuj
No ponoc w trakcie jedzenia lepiej się przyjmuje i nie ma się biegunek aż takich. Ja zawsze brałam w trakcie jedzenia, a jak raz wzięłam tak o to od razu kibelekBiorę po, to różnica? Lepiej jak w trakcie?
U mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywnyChyba masz racje, jak nie zwracałam uwagi na cykl, to nic sie nie dzialo, a teraz jakieś combo
Ale to noe zmienoa faktu, ze od 4 godzin nie mam praktycznie krwawienia, taki "okres" mam pierwszy raz w zyciu...dla spokojnosci zrobię ten test w poniedzialek, bo sie trochę niepokoje
o matko .czytaj ze zrozumieniem bo naprawdę.Test owu nie mówi nam o tym że owu się zbliża. Proszę nie wprowadzać w błąd. Test owu i wyłącznie pokazuje nam tylko pik LH ale wcale nie musi dojść do owu.
Ojej przykro, przytulam długo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi wierzę, że ten cykl będzie TwójMnie dziś w nocy dopadła @. Niestety to plamienia to tylko zwiastun tego co przyszło. Jest mi strasznie przykro. Byłam.pewna że się uda. Owu była, staraliśmy się co drugi dzień relaks na całego 3 tygodnie nad jeziorem chyba w tym cyklu też kupię testy owu, tylko nie wiem.czy jest sens bo mnie zawsze boli bardziej niż na @. Ehh
Serio?! przepraszam, ale Ty na prawdę nie czytasz ze zrozumieniemCzytaj sama co piszesz. U góry twierdzisz że dziecko zaczyna się ruszać w 8tc no ale czuć nie można bo wiesz lepiej jak lekarz