reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mnie raczej nikt nie dopytuje. Bardziej rodzina, ale też nie jakoś zlosliwie czy upierdliwie. Wiem, że bardzo by chcieli, my też ;) jeden kolega kiedyś zapytał, zaraz po ślubie "To kiedy teraz dzieci?". Więc grzecznie zapytałam "A kiedy Ty się oświadczysz?", bo też dość długo jest w związku. Zaczął się coś tłumaczyć, że "w swoim czasie", więc mu skwitowałam, że my tak samo - w swoim czasie ;) i temat się skończył. Moje przyjaciółki wiedzą co i jak, a znajomych mamy raczej bezdzietnych. Więc albo nikt nie pyta, bo wszyscy mają jakiś kłopot :p albo po prostu nie są tacy wścibscy 🤷

Ja też nigdy nie miałam takich plamien, a jakoś w maju i chyba lipcu dostałam - już nawet tydzień przed terminem mi się zaczynały i oczywiście też widziałam implantację ;) spokojnie, do terminu okresu masz jeszcze chwilę, więc nie stresuj się na zapas. Jak do końca tygodnia okresu nie będzie, to testuj 💪
Właśnie jak się tak zagłębiam, to odnoszę wrażenie jakby wszyscy zachodzili w ciążę od pstryknięcia palcami ale tylko oni wiedzą jak było ☺️ każdy skrywa jakąś tajemnicę

Chyba masz racje, jak nie zwracałam uwagi na cykl, to nic sie nie dzialo, a teraz jakieś combo 🙄
Ale to noe zmienoa faktu, ze od 4 godzin nie mam praktycznie krwawienia, taki "okres" mam pierwszy raz w zyciu...dla spokojnosci zrobię ten test w poniedzialek, bo sie trochę niepokoje 😒
U mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywny :)

Test owu nie mówi nam o tym że owu się zbliża. Proszę nie wprowadzać w błąd. Test owu i wyłącznie pokazuje nam tylko pik LH ale wcale nie musi dojść do owu.
o matko .czytaj ze zrozumieniem bo naprawdę. 😜
a gdzie napisałam że potwierdza ovu w 100% .znam tą regułkę na pamięć gdzie owu potwierdzi tylko ciąża w 100%;)

napisałam szczerą prawdę. następny negatyw lh da odpowiedź że ten teraz kwalifikuje się do najwyższego wyrzutu a to oznacza że owu MOŻE wystąpić w następnych dniach więc siłą rzeczy jest blizej jak dalej .zbliża się 😂 a czy wystapi to już świeccy wiedzą😂😜

ja jestem po owu.. wszystkie znaki na niebie mi to mówią z ale rownie dobrze może być to cykl bezowulacyjny:p

sie uśmiałam he

Ostatnia edycja:
Mnie dziś w nocy dopadła @. Niestety to plamienia to tylko zwiastun tego co przyszło. Jest mi strasznie przykro. Byłam.pewna że się uda. Owu była, staraliśmy się co drugi dzień relaks na całego 3 tygodnie nad jeziorem :( chyba w tym cyklu też kupię testy owu, tylko nie wiem.czy jest sens bo mnie zawsze boli bardziej niż na @. Ehh :(

Mnie dziś w nocy dopadła @. Niestety to plamienia to tylko zwiastun tego co przyszło. Jest mi strasznie przykro. Byłam.pewna że się uda. Owu była, staraliśmy się co drugi dzień relaks na całego 3 tygodnie nad jeziorem :( chyba w tym cyklu też kupię testy owu, tylko nie wiem.czy jest sens bo mnie zawsze boli bardziej niż na @. Ehh :(
Ojej przykro, przytulam 🤗 długo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem 😊 najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi 😊 wierzę, że ten cykl będzie Twój 💪

reklama
Do góry