Księgowość... od marca w domu. Praca mobilna. I nie narzekam. Do biura na stałe na pewno nie wroceDziewczyny, zmienię temat, trochę znowu na rozluźnienie i żeby się lepiej poznać, bo coś u nas napięta atmosfera
Było już o związkach, to może teraz czym się zajmujecie zawodowo? Ja pracuję z dziećmi, częściowo w szkole, częściowo w poradni. Jestem szkolnym specjalistą, terapeutą pedagogicznym. Więc aktualnie siedzę w domu od marca
reklama
Można uzupełnić sygnaturę i przy każdym wpisie będzie opis twojej historiiPrzydałaby się tu jakaś ściąga, kto ile się stara, jakie ma choroby i czy ma już dzieci nie wiedziałam, że masz już syna! Jak Wasze emocje przed 1 klasa?
Powiedziała bym że krótko nawet bardzo w porównaniu do dziewczyn tutaj teraz będzie trzeci cykl starań w czerwcu przeszłam biochemiczną. Mamy już 4letniego synka. Nie mam żadnych problemów z zajściem tzn do tej pory nie miałam. Syna w pierwszym cyklu spłodzilismy ta biochemiczna to przypadek. Dzisiaj faktycznie dobre wino mi się przyda nawet pójdę je schłodzić nie załamuje się działam dalej, ale tak porostu zwyczajnie zrobiło mi się przykro...Ojej przykro, przytulam długo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi wierzę, że ten cykl będzie Twój
Na przyszłość po prostu nie stawaj okoniem i nie wyśmiewaj. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i wymieniać naszymi doświadczeniami i wiedzą. Czasami trzeba trochę spuścić z tonu i zastanowić się czy faktycznie ma się racje.Dziękuję chyba masz rację. Zwale to na hormony. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony. Naprawdę
Wszystkiego dobrego! I niech hormony szaleją dalej
bleucoco
Fanka BB :)
W razie problemów podpytaj się o zmianę na metformax, może będziesz lepiej na niego reagowałaGlucophage Mam za 2 tygodnie wizytę, zapytam się o to.
Zaczynałam od 1x500, potem 2x`500 i w końcu docelowo 2x850 i dopiero czy 2x850 się zaczęło. A te mniejsze dawki nie są terapeutyczne
Sabi32
No ja jestem zaskoczona, koniecznie jutro rano lece po test....lacznie mialam 2 dni plamienia mocniejszego i wczoraj to juz totalna resztka, nigdy tak nie mialam, tym bardziej, ze miewam okresy tygodniowe i mega mocneU mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywny
Z drugiej strony, jak test wyjdzie negatywny, to pewnie przez ten dziwny okres caly cykl będzie dziwny..oby nie
Sabi32
Dzieki, bardzo bym chciala, a z drugiej strony sie boje, bo jednak to krwawienie...wiec jakby sie okazal test pozytywny, to znowu stres co to za krwawienie@Sabi32 @Eryka25 @magdula36 trzymam kciuki!!! I czekam na super wieści w poniedziałek z rana może powinnyśmy w niedzielę robić kalendarium testów na nadchodzący tydzień
Martxx1
Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was
Załączniki
Ostatnia edycja:
młoda1994
Na tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was [emoji177]
reklama
Martxx1
Bo ona jest taka prawdziwa... Dziś prawdopodobnie 14 dni po owu. Wszystko mi śmierdzi. Czuję się okropnie. Śpię juz 3 dni wczoraj wstałam, zjadłam i położyłam się i spałam do 13. Nigdy nie spałam w dzień chyba, że po imprezie.. Jutro pojadę na betę ale po południu. Chyba skocze po test i zrobię dziś i rano... ZwariujeNa tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]