reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, zmienię temat, trochę znowu na rozluźnienie i żeby się lepiej poznać, bo coś u nas napięta atmosfera ;)

Było już o związkach, to może teraz czym się zajmujecie zawodowo? :) Ja pracuję z dziećmi, częściowo w szkole, częściowo w poradni. Jestem szkolnym specjalistą, terapeutą pedagogicznym. Więc aktualnie siedzę w domu od marca 🤯
Księgowość... od marca w domu. Praca mobilna. I nie narzekam. Do biura na stałe na pewno nie wroce😀

reklama
Ojej przykro, przytulam 🤗 długo się już staracie? Na dziś polecam spacer, dobre winko i wieczór z dobrym filmem 😊 najgorszy początek @, później nowe siły i nowa wiara nadchodzi 😊 wierzę, że ten cykl będzie Twój 💪
Powiedziała bym że krótko nawet bardzo w porównaniu do dziewczyn tutaj :) teraz będzie trzeci cykl starań w czerwcu przeszłam biochemiczną. Mamy już 4letniego synka. Nie mam żadnych problemów z zajściem tzn do tej pory nie miałam. Syna w pierwszym cyklu spłodzilismy ta biochemiczna to przypadek. Dzisiaj faktycznie dobre wino mi się przyda nawet pójdę je schłodzić :) nie załamuje się działam dalej, ale tak porostu zwyczajnie zrobiło mi się przykro...

Dziękuję chyba masz rację. Zwale to na hormony. Przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony. Naprawdę
Na przyszłość po prostu nie stawaj okoniem i nie wyśmiewaj. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i wymieniać naszymi doświadczeniami i wiedzą. Czasami trzeba trochę spuścić z tonu i zastanowić się czy faktycznie ma się racje.
Wszystkiego dobrego! I niech hormony szaleją dalej 😉

U mnie się skończyło na poplamionej wkładce. Jestem raczej tej myśli że się udało. Test zrobię w poniedziałek bo mam jeden o czułości 25. Myślę że twój wyjdzie pozytywny :)
No ja jestem zaskoczona, koniecznie jutro rano lece po test....lacznie mialam 2 dni plamienia mocniejszego i wczoraj to juz totalna resztka, nigdy tak nie mialam, tym bardziej, ze miewam okresy tygodniowe i mega mocne 😐
Z drugiej strony, jak test wyjdzie negatywny, to pewnie przez ten dziwny okres caly cykl będzie dziwny..oby nie 😬

Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was 💕

Załączniki

• IMG_20200816_101613.jpg
    IMG_20200816_101613.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 140
  • IMG_20200816_101919.jpg
    IMG_20200816_101919.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
Witam moje kochane!
U mnie dziś dzień @, test taki jak poniżej.. Zamiast się cieszyć jestem załamana.. Miałam wrażenie, że kilka dni widziałam cienie. Boję się o biochemiczna znów. Ehhh, buziaki dla was [emoji177]
Na tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Na tym pierwszym widzę kreskę bez wpatrywania się w test. Może leć w poniedziałek na betę? Trzymam mocno kciuki aby to była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110]
Bo ona jest taka prawdziwa... Dziś prawdopodobnie 14 dni po owu. Wszystko mi śmierdzi. Czuję się okropnie. Śpię juz 3 dni wczoraj wstałam, zjadłam i położyłam się i spałam do 13. Nigdy nie spałam w dzień chyba, że po imprezie.. Jutro pojadę na betę ale po południu. Chyba skocze po test i zrobię dziś i rano... Zwariuje

Do góry