reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja tez widze kreseczke, ale bardzo slaba. .moze owulacja byla pozniej?
Ja mialam taka slaba niestety przy ciazy bio, ale to niekoniecznie musi być cos zlego u Ciebie, zrob bete jutro, trzymam kciuki ☺

reklama
Powtórzę test rano i dziś wieczorem jeszcze, pojadę i kupię, bo nie wytrzymam 😒
U mnie też była mała, chyba nie przekroczyła 30
Ja mialam 318, ale to juz bylo w dzien krwawienia, kiedy pojechalam do szpitala...na tamten czas lekarze mowili, ze za mala zdecydowanie, na usg juz nic nie bylo widac, a raczej wcale nie widzialam, bo to bylo pierwsze usg 🙄
Ale wierze, ze u Ciebie bedzie ok, zaloze sie sie to owu byla pozniej :)

Ja mialam 318, ale to juz bylo w dzien krwawienia, kiedy pojechalam do szpitala...na tamten czas lekarze mowili, ze za mala zdecydowanie, na usg juz nic nie bylo widac, a raczej wcale nie widzialam, bo to bylo pierwsze usg 🙄
Ale wierze, ze u Ciebie bedzie ok, zaloze sie sie to owu byla pozniej :)
Dziękuję za dobre słowa 💕

Bo ona jest taka prawdziwa... Dziś prawdopodobnie 14 dni po owu. Wszystko mi śmierdzi. Czuję się okropnie. Śpię juz 3 dni wczoraj wstałam, zjadłam i położyłam się i spałam do 13. Nigdy nie spałam w dzień chyba, że po imprezie.. Jutro pojadę na betę ale po południu. Chyba skocze po test i zrobię dziś i rano... Zwariuje
To jutro na betę i dawaj koniecznie znać. Ja mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

reklama
@Eryka25 przykro mi, rozumiem ten zawód. Ale wiesz, że za chwilę wstąpi nowa energia i ten żal minie :) obie będziemy z kreskami wrześniowymi ;) 💪
Dokładnie, jak u mnie jutro wyjdzie negatyw, to tez szykuje sie na pozytywny wrzesień 🥰
Mamy z M urodziny w ten sam dzień , to moze sobie prezent zrobimy 😊

Do góry