reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Ja przy bio miałam jeszcze słabsza, ale fakt jest słabiutkaJa tez widze kreseczke, ale bardzo slaba. .moze owulacja byla pozniej?
Ja mialam taka slaba niestety przy ciazy bio, ale to niekoniecznie musi być cos zlego u Ciebie, zrob bete jutro, trzymam kciuki ☺
Sabi32
No to ja mialam mocniejsza, ale beta byla malaJa przy bio miałam jeszcze słabsza, ale fakt jest słabiutka
Potem krwawienie i wyszlo jak wyszlo
Martxx1
Powtórzę test rano i dziś wieczorem jeszcze, pojadę i kupię, bo nie wytrzymamNo to ja mialam mocniejsza, ale beta byla mala
Potem krwawienie i wyszlo jak wyszlo
U mnie też była mała, chyba nie przekroczyła 30
Sabi32
Ja mialam 318, ale to juz bylo w dzien krwawienia, kiedy pojechalam do szpitala...na tamten czas lekarze mowili, ze za mala zdecydowanie, na usg juz nic nie bylo widac, a raczej wcale nie widzialam, bo to bylo pierwsze usgPowtórzę test rano i dziś wieczorem jeszcze, pojadę i kupię, bo nie wytrzymam
U mnie też była mała, chyba nie przekroczyła 30
Ale wierze, ze u Ciebie bedzie ok, zaloze sie sie to owu byla pozniej
Martxx1
Dziękuję za dobre słowaJa mialam 318, ale to juz bylo w dzien krwawienia, kiedy pojechalam do szpitala...na tamten czas lekarze mowili, ze za mala zdecydowanie, na usg juz nic nie bylo widac, a raczej wcale nie widzialam, bo to bylo pierwsze usg
Ale wierze, ze u Ciebie bedzie ok, zaloze sie sie to owu byla pozniej
młoda1994
To jutro na betę i dawaj koniecznie znać. Ja mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Bo ona jest taka prawdziwa... Dziś prawdopodobnie 14 dni po owu. Wszystko mi śmierdzi. Czuję się okropnie. Śpię juz 3 dni wczoraj wstałam, zjadłam i położyłam się i spałam do 13. Nigdy nie spałam w dzień chyba, że po imprezie.. Jutro pojadę na betę ale po południu. Chyba skocze po test i zrobię dziś i rano... Zwariuje
reklama
Sabi32
Dokładnie, jak u mnie jutro wyjdzie negatyw, to tez szykuje sie na pozytywny wrzesień@Eryka25 przykro mi, rozumiem ten zawód. Ale wiesz, że za chwilę wstąpi nowa energia i ten żal minie obie będziemy z kreskami wrześniowymi
Mamy z M urodziny w ten sam dzień , to moze sobie prezent zrobimy