Carry88
Moderator
@Magdusia88 wieć to może być właśnie io lub zbyt mało kalorii, które powodują blokadę metabolizmu, bo organizm niejako broni się przed tym, że dostaje zbyt mało kalorii. Ja przerobiłam chyba wszystkie diety itp i naprawdę schudłam jak zaczęłam jeść i to wcale nie mało bo ok 1800kcl dziennie,ale dobrze zbilansowaną dietę, nie chodziłam głodna, nie podjadałam i co najważniejsze waga nie skacze od 2 lat i nie wraca a było tego sporo ponad 15kg zrzucone
Co do fryzjera to chyba każda z nas wyszła od niego zaryczana, sama też to przerabiałam,ale na pewno nie jest tak źle jak myślisz
@Myszawa nie gadaj głupot, każda z nas przeżywa taką burze hormonów, rozwód, jestem gruba/brzydka, mnie dodatkowo często dobijają myśli jaki bym już miała fajny bruzszek gdyby nie poronienie. Ale nie mozemy się dać!!
Co do fryzjera to chyba każda z nas wyszła od niego zaryczana, sama też to przerabiałam,ale na pewno nie jest tak źle jak myślisz
@Myszawa nie gadaj głupot, każda z nas przeżywa taką burze hormonów, rozwód, jestem gruba/brzydka, mnie dodatkowo często dobijają myśli jaki bym już miała fajny bruzszek gdyby nie poronienie. Ale nie mozemy się dać!!