reklama
Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
A ciężko zrobić zdjęcie, żeby było widaćNo to dawaj tu
magdula36
Fanka BB :)
U mnie dziś 12 dc - idę do gina, pierwszy raz od pół roku i powoli zaczynam się denerwować. Niby u nas wszystko na spokojnie, pierwszy cykl starań i to taki mocno "próbny", jestem nastawiona na co najmniej kilka miesięcy działań, a jak nie wyjdzie, to nie wyjdzie, a i tak chyba podświadomość daje znać, że nie chce usłyszeć złych wieści.
MamaBuni
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem o mojej wizycie u nowego lekarza. Jeśli @ będzie punktualnie w piątek na wizycie będę w 11 dc więc akurat dobry czas na monitoring. Jeśli do końca roku nie zaskoczy idziemy do kliniki zdecydowaliśmy, że spróbujemy in vitro.
MamaBuni
Nastaw się pozytywnie, będzie dobrze Daj znać po wizycieU mnie dziś 12 dc - idę do gina, pierwszy raz od pół roku i powoli zaczynam się denerwować. Niby u nas wszystko na spokojnie, pierwszy cykl starań i to taki mocno "próbny", jestem nastawiona na co najmniej kilka miesięcy działań, a jak nie wyjdzie, to nie wyjdzie, a i tak chyba podświadomość daje znać, że nie chce usłyszeć złych wieści.
KiedyPytam
Koronawirusa nie zlapalas? Ja idę w październiku i boje się jak choleraDziewczyny tak się wytańcowałam na weselu, że szoook
To superDziewczyny tak się wytańcowałam na weselu, że szoook
Ja dziś 28dc, ostatnio w 28 dostałam okresu, ale to jakoś wcześnie było. Zazwyczaj to koło 31 dni. Ale dziś zaczyna mnie lekko ćmić brzuch. Chciałabym dostać tego okresu choćby i dziś - szybciej bym mogła znowu działać poza tym czeka nas mini-urlop w tym tygodniu. Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że na urlop wezmę test i będą piękne kreski w ładnych okolicznościach
reklama
Martxx1
To było małe przyjęcie, ale zobaczymy za dwa tygodnie za miesiąc idę na wesele na 110 osób i też trochę się bojeKoronawirusa nie zlapalas? Ja idę w październiku i boje się jak cholera