Widać widać! Ja tu rzadko kiedy coś widzę, jak dziewczyny piszą, że mają cienie. Ale u Ciebie to już taki niezły cień gratuluję!Poczekam do 6.08 do terminu i jeszcze raz sprawdzę. Różnie bywa. Mój mówi, że gołym okiem widać, A ja ślepa jestem
reklama
Ana874
Fanka BB :)
Dziękuję, mówię mojemu, że chyba za wcześnie, nic nie widzę tu, A jednak jestem slepa albo uwierzyć nie mogęWidać widać! Ja tu rzadko kiedy coś widzę, jak dziewczyny piszą, że mają cienie. Ale u Ciebie to już taki niezły cień gratuluję!
Gigi Tg
Coś tam widaćDziewczyny, 6.08 termin @. Dziś kiepsko się czuje. W sklepie stojąc w kolejce prawie zemdlalam...zrobiłam test A tam coś przebija, chyba, że mam zwidy
K
Katijah
Gość
Widać!!!!Dziękuję, mówię mojemu, że chyba za wcześnie, nic nie widzę tu, A jednak jestem slepa albo uwierzyć nie mogę
Długo się staracie?
Ana874
Ogólnie to od 2017 roku. Pierwsza strata w grudniu 2017 w 11tc, druga strata w lutym 2019. Po każdej stracie była przerwa, badania. Teraz udało się w 3 cyklu starań.Widać!!!!
Długo się staracie?
Czyli długo i nie długo..Ogólnie to od 2017 roku. Pierwsza strata w grudniu 2017 w 11tc, druga strata w lutym 2019. Po każdej stracie była przerwa, badania. Teraz udało się w 3 cyklu starań.
Ale w końcu jest! Oby wszystko było w porządku. Trzymamy kciuki
Ana874
Dokładnie tak można powiedzieć. W tym cyklu zaczęłam brać olej z wiesiolka, lekka dieta, i nogi w górze hahahaCzyli długo i nie długo..
Ale w końcu jest! Oby wszystko było w porządku. Trzymamy kciuki
Cieszymy się strasznie, ale stres jest żeby tym razem było już wszystko dobrze...staram się myśleć tylko pozytywnie, ale gdzieś z tylu głowy ogromny strach się czai.
Niestety doskonale znam to uczucie... mam trzy straty za sobą. Ostatnia w marcu.. od kwietnia znowu ruszyliśmy, ale czuje adrenalinę.. Wiec jak zajdę to wiem, że będę dramatyzowaćDokładnie tak można powiedzieć. W tym cyklu zaczęłam brać olej z wiesiolka, lekka dieta, i nogi w górze hahaha
Cieszymy się strasznie, ale stres jest żeby tym razem było już wszystko dobrze...staram się myśleć tylko pozytywnie, ale gdzieś z tylu głowy ogromny strach się czai.
Gigi Tg
Strach na pewno będzie ,ale tak jak piszesz trzeba myśleć pozytywnie i tego się trzymać.Bedzie dobrze trzymamDokładnie tak można powiedzieć. W tym cyklu zaczęłam brać olej z wiesiolka, lekka dieta, i nogi w górze hahaha
reklama
Ana874
Ktoś kto przezyl stratę, to zawsze będzie miał strach czy będzie dobrze, czy się uda donosic . Wierzę, że musi być teraz dobrze. Tobie życzę też powodzeniaNiestety doskonale znam to uczucie... mam trzy straty za sobą. Ostatnia w marcu.. od kwietnia znowu ruszyliśmy, ale czuje adrenalinę.. Wiec jak zajdę to wiem, że będę dramatyzować