reklama
Carry88
Moderator
To ten l[emoji35][emoji35]
Zobacz załącznik 1154986
Mnie nie oszukał może jakoś trefny
Na dzisiejszym teście też pojawiła się kreska bladzioszek taki że hej ale jest czyli bardzo dużo mają trafnych tych testów [emoji35][emoji22]
Mnie nie oszukał [emoji6] może jakoś trefny [emoji848][emoji2959]
M_P_90
Fanka BB :)
Z doświadczenia powiem Ci, że dużo lepsze są testy płytkowe niż strumieniowe, płytkowe są dużo bardziej czułe, a te strumieniowe często się zalewają albo mają fabryczną kreskę różową tylko cieńszą, która wprowadza w błąd jeśli się o tym nie wieTo ten l[emoji35][emoji35]
Zobacz załącznik 1154986
Verona26
Mirek test pokazał ciążę najwcześniej [emoji4] Więc nie wiem dlaczego u Ciebie bym błędny wynik. Może felerny test po prostu [emoji2368]
To ten l[emoji35][emoji35]
Zobacz załącznik 1154986
Anna 1988
Też miałam te testy, nie ma co się w nie wgapiac bo można dojrzeć blade kreski.To ten l[emoji35][emoji35]
Zobacz załącznik 1154986
Jeśli dłużej poleza to już ewidentnie widać kreskę.
Jeśli kreski nie widać to nie można doszukiwać się cienia bo po prostu na tych testach zdarzają się cienie i to nie świadczy o ciąży.
Ja jestem z okolic WłocławkaPoważnie? U mnie ginekolodzy normalnie przyjmują wczoraj nawet zarejestrowałam się do jakiegoś z NFZ bo był polecamy na fejsbuku. Próbuj dalej, skąd jesteś? Może któraś z nas będzie w stanie Cię pokierować do kogoś.
Dziewczyny, suplementujecie selen i cynk? Ja dzisiaj zamówiłam z aliness ale boję się żeby nie przesadzic z dawką
No właśnie dwa miałam pozytywne ten z wczoraj nawwt nie był z porannego moczu A dzisiaj ten negatywny to jakaś porażkaW czasie koronawirusa nie tak łatwo o wizytę.
Ja bym powtórzyłam jeszcze raz teraz test , nie możliwe, żeby dwa testy się pomyliły. Ewentualnie zrobiłabym bhcg.
Verona26
Dla mnie pozytywny! Gratulacje Kochana! [emoji7]
Negatywny czy pozytywny?
bleucoco
Może dieta? Warto to obserwować i skontrolować wyniki.Cholesterol mam podwyższony :/ nie wiem dlaczego
reklama
Carry88
Moderator
Na dzisiejszym teście też pojawiła się kreska bladzioszek taki że hej ale jest czyli bardzo dużo mają trafnych tych testów [emoji35][emoji22]
Ja ze zdjęcia szczerze mówiąc nic nie widzę nie wiem czy to kwestia tej bladziutkiej kreski, że bardzo chcesz ja widzieć. Mi pokazał zgodnie z prawdą i ciążę i jej brak, ale na testach się nie znam mało ich robiłam.