sundee23
Fanka BB :)
Jeszcze powtórzę za kilka dni jeśli @ nie przyjdziePozytywny! Mój taki bladzioszek ma już prawie 3 lata. Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze powtórzę za kilka dni jeśli @ nie przyjdziePozytywny! Mój taki bladzioszek ma już prawie 3 lata. Gratulacje!
Jak oszukał?Powtórzyła dziś ten fatalny test który mnie oszukał ostatnio [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]Zobacz załącznik 1154957
Będzie dobrze zobaczysz ja jutro idę zbadać progesteron .Dziewczyny progesteron zbadany. Może po południu będę miała wynik. Chwila prawdy czy miałam owulację..... Denerwuje się
W czasie koronawirusa nie tak łatwo o wizytę.Wczoraj zadzwoniłam chyba do każdego w zasięgu 50 km i nic z tego [emoji852][emoji2368]
4 dni temu pokazał mi ten test taka kreske , A wczorajsza beta wykluczyła ciążę ( wynik Zdjęcie pierwsze test 4 dni temu 2 zdj test dzisiajJak oszukał?
Poważnie? U mnie ginekolodzy normalnie przyjmują wczoraj nawet zarejestrowałam się do jakiegoś z NFZ bo był polecamy na fejsbuku. Próbuj dalej, skąd jesteś? Może któraś z nas będzie w stanie Cię pokierować do kogoś.Wczoraj zadzwoniłam chyba do każdego w zasięgu 50 km i nic z tego ☹
Jeśli nie chorujesz na tarczyce hashimoto i sprawdziłaś poziom we krwi jaki masz selen i cynk to nie ma czym się martwić.Poważnie? U mnie ginekolodzy normalnie przyjmują [emoji2368] wczoraj nawet zarejestrowałam się do jakiegoś z NFZ bo był polecamy na fejsbuku. Próbuj dalej, skąd jesteś? Może któraś z nas będzie w stanie Cię pokierować do kogoś.
Dziewczyny, suplementujecie selen i cynk? Ja dzisiaj zamówiłam z aliness ale boję się żeby nie przesadzic z dawką [emoji85]
Jaki to test?4 dni temu pokazał mi ten test taka kreske , A wczorajsza beta wykluczyła ciążę ( wynik Zdjęcie pierwsze test 4 dni temu 2 zdj test dzisiaj Zobacz załącznik 1154972Zobacz załącznik 1154973