bleucoco
Fanka BB :)
Coś widzę na jednym, ale to może być też fabryczny cieńZrobilam nie z porannego moczu.
Czy tam coś widac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widzę na jednym, ale to może być też fabryczny cieńZrobilam nie z porannego moczu.
Czy tam coś widac?
Ach ten MirekMirek test pokazał ciążę najwcześniej [emoji4] Więc nie wiem dlaczego u Ciebie bym błędny wynik. Może felerny test po prostu [emoji2368]
Ja ze zdjęcia szczerze mówiąc nic nie widzę nie wiem czy to kwestia tej bladziutkiej kreski, że bardzo chcesz ja widzieć. Mi pokazał zgodnie z prawdą i ciążę i jej brak, ale na testach się nie znam mało ich robiłam. [emoji6]
No właśnie...Coś widzę na jednym, ale to może być też fabryczny cień
Podejrzewam, że na razie zmiana pewnych nawyków żywieniowych (ograniczenie czegoś w diecie) i kontrola Nie ma co tego bagatelizować, bo hipercholesterolemia zwiększa ryzyko niektórych chorób.No właśnie...
Męczy mnie to czekanie.
Jutro może uda mi się zapisać do lekarza to powie co robić z tym cholesterolem.
Ja na Facelle Rossmannowskim strumieniowym (fioletowy czułość 10) nigdy nie miałam żadnego cieniaZrobiłam dwóch różnych firm. Jeden właśnie ten rossmannowski. Nie wiem czy on ten rzuca cień fabryczny czy nie
Ten robiłamJa na Facelle Rossmannowskim strumieniowym (fioletowy czułość 10) nigdy nie miałam żadnego cienia
Mam nadzieję że dieta pomoże. Bo u mnie to ubogo i często fast foodPodejrzewam, że na razie zmiana pewnych nawyków żywieniowych (ograniczenie czegoś w diecie) i kontrola Nie ma co tego bagatelizować, bo hipercholesterolemia zwiększa ryzyko niektórych chorób.