Martxx1
Fanka BB :)
Albo już po, który u Ciebie dc?A śluz mam kremowy czy możliwe że jednak za te 3-4 dni będzie owu.. Szyjka wysoko i otwarta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo już po, który u Ciebie dc?A śluz mam kremowy czy możliwe że jednak za te 3-4 dni będzie owu.. Szyjka wysoko i otwarta
Tak było napisane powyżej, że 10 dpo była u ginekologa i potwierdził ciążę Może nick źle przeczytałamMusiałaś pomylić osoby, milusia nie jest w 10 dpo. Nie wiem dokładnie ale ma około 40 dc.
Powtórz kochana za 2 dni test ,albo idź na betę który dzień cyklu masz?Ciągle mamy wątpliwości, bo to 1 cykl starań.
Dzisiaj jest 27 dzień cykluPowtórz kochana za 2 dni test ,albo idź na betę który dzień cyklu masz?
Wczoraj zadzwoniłam chyba do każdego w zasięgu 50 km i nic z tego ☹A jakiś inny?
Pozytywny! Mój taki bladzioszek ma już prawie 3 lata. Gratulacje!Negatywny czy pozytywny?
Negatywny czy pozytywny?
Zrobilam nie z porannego moczu.
Czy tam coś widac?
Ja też nic nie widzęNo tu już mogłabym się pokusić o stwierdzenie, że coś tam przebija
A tu z kolei nie widzę kompletnie nic.