reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny. Zbadałam dzisiaj progesteron, 5 dni po mojej rzekomej owulacji i d..., tylko 2.88 ng. Nie miałam owulacji, ciekawa jestem co się stało z moim pęcherzykiem. Czy torbiel przypadkiem się nie zrobiła. Miałam zaplanowane badanie komórek nk przed okresem i konsultacje z immunologiem i nic z tego. Znowu nie wiem kiedy będzie okres.
Chyba że dzisiejsze lekkie plamienie w toalecie zwiastuje okres, co potwierdzałby spadek temp rano i ból brzucha co raz większy.
Ja nie ogarniam co się zadziało w tej chwili u mnie. Mam dopiero 27 dc. Bezowulacyjny byłby taki krótki??
Ja mam cykle 28 dni max i mój poprzedni był cyklem bezowulacyjnym

reklama
Wiecie co wam powiem🤷,bo dla mnie to dziwne jest, zawsze zaczęło mnie boleć tam na dole jak już zaczął się @,bo zawsze tak przecież jest, a teraz od ponad dwóch dni boli mnie właśnie tak jak na @,czyli zaczęło się te bóle tydzień przed planowaną@, są to częste bóle jakbym miała okres ale go nie mam bo wiadomo albo za wcześnie albo wcale nie przyjdzie (oby), ale trochę mnie to zaskakuje, i dziwi, bo zawsze zaczyna tak boleć jak mam początek okresu a teraz boli od ponad dwóch dni, wiem że na test za wcześnie bo mam cykle 30-32dni więc @ byłby na 2 .08. , test na razie pokazuje biało, czy któraś z was też tak miała?
Ja tak miałam kiedyś dopiero od 2 dnia @ bolał mnie brzuch, od jakiegoś czasu różnie czasem na tydzień przed, czasem 3 dni przed już brzuch boli, w tym cyklu pierwszy raz bolał mnie brzuch od owu przez kilka dni i przestał ale później znowu zaczął boleć i teraz tylko czuje co jakiś czas pulsujacy lekki ból jajników🤷‍♀️ a na ciążę się nie zapowiada u mnie raczej. Ja już się przekonałam że inny cykl niż zwykle nie koniecznie oznacza @ i teraz jak już czuje jajniki przed terminem @ to już się nastawiam że przyjdzie

Ja tak miałam kiedyś dopiero od 2 dnia @ bolał mnie brzuch, od jakiegoś czasu różnie czasem na tydzień przed, czasem 3 dni przed już brzuch boli, w tym cyklu pierwszy raz bolał mnie brzuch od owu przez kilka dni i przestał ale później znowu zaczął boleć i teraz tylko czuje co jakiś czas pulsujacy lekki ból jajników🤷‍♀️ a na ciążę się nie zapowiada u mnie raczej. Ja już się przekonałam że inny cykl niż zwykle nie koniecznie oznacza @ i teraz jak już czuje jajniki przed terminem @ to już się nastawiam że przyjdzie
To moje z tamtego cyklu z cieniami mimo że one są negatywne.

Załączniki

• received_2598647257076712.jpeg
    received_2598647257076712.jpeg
    101,3 KB · Wyświetleń: 109
  • received_588762628440037.jpeg
    received_588762628440037.jpeg
    122,8 KB · Wyświetleń: 112
  • received_2625189887753887.jpeg
    received_2625189887753887.jpeg
    131,1 KB · Wyświetleń: 110
reklama
To moje z tamtego cyklu z cieniami mimo że one są negatywne.
No faktycznie cienie widać i to raczej nie fabryczne bo ten facelle teraz mam i nawet dzisiaj jak zdjęcie robiłam to żadna kreska nie wyszła a te różowe też miałam i kreski też nie wychodziły i żaden mi fałszywie pozytywny nie wychodził a może beta wzrosła ale spadła i @ przyszła?

Do góry