reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny. Zbadałam dzisiaj progesteron, 5 dni po mojej rzekomej owulacji i d..., tylko 2.88 ng. Nie miałam owulacji, ciekawa jestem co się stało z moim pęcherzykiem. Czy torbiel przypadkiem się nie zrobiła. Miałam zaplanowane badanie komórek nk przed okresem i konsultacje z immunologiem i nic z tego. Znowu nie wiem kiedy będzie okres.
Chyba że dzisiejsze lekkie plamienie w toalecie zwiastuje okres, co potwierdzałby spadek temp rano i ból brzucha co raz większy.
Ja nie ogarniam co się zadziało w tej chwili u mnie. Mam dopiero 27 dc. Bezowulacyjny byłby taki krótki??
Ja mam cykle 28 dni max i mój poprzedni był cyklem bezowulacyjnym

reklama
Wiecie co wam powiem🤷,bo dla mnie to dziwne jest, zawsze zaczęło mnie boleć tam na dole jak już zaczął się @,bo zawsze tak przecież jest, a teraz od ponad dwóch dni boli mnie właśnie tak jak na @,czyli zaczęło się te bóle tydzień przed planowaną@, są to częste bóle jakbym miała okres ale go nie mam bo wiadomo albo za wcześnie albo wcale nie przyjdzie (oby), ale trochę mnie to zaskakuje, i dziwi, bo zawsze zaczyna tak boleć jak mam początek okresu a teraz boli od ponad dwóch dni, wiem że na test za wcześnie bo mam cykle 30-32dni więc @ byłby na 2 .08. , test na razie pokazuje biało, czy któraś z was też tak miała?
Ja tak miałam kiedyś dopiero od 2 dnia @ bolał mnie brzuch, od jakiegoś czasu różnie czasem na tydzień przed, czasem 3 dni przed już brzuch boli, w tym cyklu pierwszy raz bolał mnie brzuch od owu przez kilka dni i przestał ale później znowu zaczął boleć i teraz tylko czuje co jakiś czas pulsujacy lekki ból jajników🤷‍♀️ a na ciążę się nie zapowiada u mnie raczej. Ja już się przekonałam że inny cykl niż zwykle nie koniecznie oznacza @ i teraz jak już czuje jajniki przed terminem @ to już się nastawiam że przyjdzie

Ja tak miałam kiedyś dopiero od 2 dnia @ bolał mnie brzuch, od jakiegoś czasu różnie czasem na tydzień przed, czasem 3 dni przed już brzuch boli, w tym cyklu pierwszy raz bolał mnie brzuch od owu przez kilka dni i przestał ale później znowu zaczął boleć i teraz tylko czuje co jakiś czas pulsujacy lekki ból jajników🤷‍♀️ a na ciążę się nie zapowiada u mnie raczej. Ja już się przekonałam że inny cykl niż zwykle nie koniecznie oznacza @ i teraz jak już czuje jajniki przed terminem @ to już się nastawiam że przyjdzie
To moje z tamtego cyklu z cieniami mimo że one są negatywne.

Załączniki

• received_2598647257076712.jpeg
    received_2598647257076712.jpeg
    101,3 KB · Wyświetleń: 112
  • received_588762628440037.jpeg
    received_588762628440037.jpeg
    122,8 KB · Wyświetleń: 116
  • received_2625189887753887.jpeg
    received_2625189887753887.jpeg
    131,1 KB · Wyświetleń: 114
reklama
To moje z tamtego cyklu z cieniami mimo że one są negatywne.
No faktycznie cienie widać i to raczej nie fabryczne bo ten facelle teraz mam i nawet dzisiaj jak zdjęcie robiłam to żadna kreska nie wyszła a te różowe też miałam i kreski też nie wychodziły i żaden mi fałszywie pozytywny nie wychodził a może beta wzrosła ale spadła i @ przyszła?

Do góry