Qwertyy77
Fanka BB :)
Dobrze by było zwerbować staraczki z l połowy 2020 na ten wątek.. Będzie lepiej, łatwiej i raźniej pomożecie?Szkoda. [emoji28] chociaz tutaj sie zawsze coś dzieje [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze by było zwerbować staraczki z l połowy 2020 na ten wątek.. Będzie lepiej, łatwiej i raźniej pomożecie?Szkoda. [emoji28] chociaz tutaj sie zawsze coś dzieje [emoji16]
Nas tu już dużo jestpołowa to pisze tu i tam, lepiej byłoby na jednym wątku jak już się przeniosłyśmyDobrze by było zwerbować staraczki z l połowy 2020 na ten wątek.. Będzie lepiej, łatwiej i raźniej pomożecie?
Dokładnie. Także no,kamanNas tu już dużo jestpołowa to pisze tu i tam, lepiej byłoby na jednym wątku jak już się przeniosłyśmy
Trzymam kciuki, 3 msc szybko zlecąHej dziewczyny ja niestety opuszczam starania Coś mnie tknęło i byłam dziś na konsultacji z innym ginekologiem. Kazał najpierw zrobić konizacje szyjki a dopiero starać się o dziecko. Miał przypadki, że w ciąży rozwijał się bardzo szybko rak i trzeba było podjąć trudne decyzję. Po tym zabiegu mogę zacząć starania po 3 msc....
Nas tu już dużo jest[emoji6]połowa to pisze tu i tam, lepiej byłoby na jednym wątku jak już się przeniosłyśmy
Da się wykonaniem progesteronu 7-8 dni od domniemanej owu i jak będzie 10 i wyższy to owu była wtedy kiedy czułaś a jak będzie niżej niż 10 to owu nie było w tym czasie co czułaś jajnik ale innego dnia mogła wystąpić np parę dni później i wtedy progesteron tego nie pokaże. Ale najlepiej iść na monitoring bo to tam w 100% dowiemy się czy pękł pęcherzyk graafa i uwolnił komórkę jajowa do jajowodu.Dziewczyny czy to możliwe że w dzień potencjalnej owulacji strasznie boli jajnik, aż ciężko wytrzymać bez tabletki, a tej owulacji finalnie nie ma?
Da się to jakoś sprawdzić? Poza monitoringiem u lekarza?
Najlepiej choć parę dni później też zobaczy czy była owu jak będzie się znajdował płyn w zatoce dauglasa. Ale jak pójdziesz sporo później to może już nic nie zobaczyć. Ten ból wcale nie musiał oznaczać owu ale trzymam kciuki aby to była owu i żebyś już więcej okresu nie dostała przez max 38tyg.Dziękuję za informację. A ile czasu po domniemanym owu iść do lekarza żeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł? Musi to być zaraz po?