Jej przykro ale zdrowie najważniejsze trzymaj się cieplutko i daj znać co u CiebieHej dziewczyny ja niestety opuszczam starania Coś mnie tknęło i byłam dziś na konsultacji z innym ginekologiem. Kazał najpierw zrobić konizacje szyjki a dopiero starać się o dziecko. Miał przypadki, że w ciąży rozwijał się bardzo szybko rak i trzeba było podjąć trudne decyzję. Po tym zabiegu mogę zacząć starania po 3 msc....
reklama
Mooni89
Fanka BB :)
Wiecie co, na koniec zmiany znajomy z którym pracuje powiedział, fajnie że już Ci się okres skończył, bo przynajmniej normalna jesteś biedny, ciekawe co za tydzień powie, że co ze cały miesiąc mam okres? Ile to kawałek czekolady potrafi zdziałać
Martxx1
Zdrówko najważniejsze, zdrowa mama = zdrowy dzidziuś, trzymam kciukiHej dziewczyny ja niestety opuszczam starania Coś mnie tknęło i byłam dziś na konsultacji z innym ginekologiem. Kazał najpierw zrobić konizacje szyjki a dopiero starać się o dziecko. Miał przypadki, że w ciąży rozwijał się bardzo szybko rak i trzeba było podjąć trudne decyzję. Po tym zabiegu mogę zacząć starania po 3 msc....
Ana874
Przykro mi, trzymaj się. Zdrowie Twoje i przyszłego maluszka jest najważniejsze. Oby po zabiegu się udało i miało szczęśliwy finałHej dziewczyny ja niestety opuszczam starania Coś mnie tknęło i byłam dziś na konsultacji z innym ginekologiem. Kazał najpierw zrobić konizacje szyjki a dopiero starać się o dziecko. Miał przypadki, że w ciąży rozwijał się bardzo szybko rak i trzeba było podjąć trudne decyzję. Po tym zabiegu mogę zacząć starania po 3 msc....
HejWitam Dziewczyny z UK! My staramy się teraz o drugie dziecko także mam doświadczenia z opieka i porodem w UK, w razie pytań piszcie[emoji4]
Jest może jakiś wątek dla staraczek z UK typowo?
Magd.a
Hej
Jest może jakiś wątek dla staraczek z UK typowo?
Jest
Widzialam jeden ale mało aktywny [emoji41]
Magd.a
Widzialam jeden ale mało aktywny [emoji41]
No Twoj post jest ostatni Ania zalozycielka zaciazyla
Qwertyy77
Dokładnie.. Też śledziłam, ale mało się tam działoNo Twoj post jest ostatni Ania zalozycielka zaciazyla
reklama
Dokładnie.. Też śledziłam, ale mało się tam działo
Szkoda. [emoji28] chociaz tutaj sie zawsze coś dzieje [emoji16]