Wiem ja tam zaufałam lekarzowi ale też nadciśnienie mam to czasem może przez to jadłam to.I dodam że dwa razy dziennie razem z magnezem brałam.Z polecenia lekarza to inna sytuacja, ale sama od siebie wolę brać tylko z ulotka, a oeparola ma że nie ma danych dotyczących kobiet w ciąży, więc napewno bym lekarzowi wierciła dziurę w brzuchu żeby mi wszystko wytłumaczył skoro nie ma badań na to. Szwagierka ostatnio rodziła i brała Wiesiołek przed samym porodem wlasnie
reklama
K
Katijah
Gość
Ej mnie też ostatnio łaskotało cośNo i niewiem co o tym myśleć ale przy wiekszym laskotaniu zaraz mam potop bialego sluzu tak wiec malutka nadzieja jest
Gigi Tg
Fanka BB :)
Ja również zamówiłam olej z wiesiołka w kapsułkach i jutro mam do odbioru. Pierwszy raz będę je brała . Ciekawa jestem czy faktycznie tak dobrze działa na ciało i skórę.Dziewczyny , a czy bierze któraś z Was Olej z wiesiołka ? bo dziś przyszła mi paczka z apteki i waśnie Olej w tabletkach , jutro powinnam dostać miesiączkę i nie wiem kiedy zacząć brać kapsułki czy od teraz czy może po @
Kingazet92
Dziewczyny witam się z Wami na nowym wątku- niestety przenoszę się ze staraczek z 1 polowy. Krótko o mnie- 28 lat, starania o pierwsze dziecko od listopada 2019. Udało się zajść w ciążę w kwietniu, ale niestety w maju nastąpiło poronienie samoistne. Przez ok. 6 lat brałam antykoncepcję. Mam PCOS, wysoki androstendion, podwyższone Tsh i prolaktynę. Biorę metforminę i euthyrox. No i niestety koło 10 kg nadwagi. W tym cyklu rozpoczęliśmy kolejne starania, mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze
Gigi Tg
WitajDziewczyny witam się z Wami na nowym wątku- niestety przenoszę się ze staraczek z 1 polowy. Krótko o mnie- 28 lat, starania o pierwsze dziecko od listopada 2019. Udało się zajść w ciążę w kwietniu, ale niestety w maju nastąpiło poronienie samoistne. Przez ok. 6 lat brałam antykoncepcję. Mam PCOS, wysoki androstendion, podwyższone Tsh i prolaktynę. Biorę metforminę i euthyrox. No i niestety koło 10 kg nadwagi. W tym cyklu rozpoczęliśmy kolejne starania, mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze
Pamiętaj zawsze trzeba być dobrej myśli a na pewno się uda Ja zabieg miałam w marcu ,jestem po 2 cyklu starań i nic,dzisiaj skończyła mi się @ więc zaczynam działania zobaczymy czy coś z tego bedzie.
Ja tez w kapsułkach właśnie czytałam na opakowaniu , ze świetnie działa na skore zobaczymy No i przede wszystkim na śluz ciekawa jestem , jak długo trzeba czekać na rezultatyJa również zamówiłam olej z wiesiołka w kapsułkach i jutro mam do odbioru. Pierwszy raz będę je brała . Ciekawa jestem czy faktycznie tak dobrze działa na ciało i skórę.
Gigi Tg
Otóż to czas pokażeJa tez w kapsułkach właśnie czytałam na opakowaniu , ze świetnie działa na skore zobaczymy No i przede wszystkim na śluz ciekawa jestem , jak długo trzeba czekać na rezultaty
A czemu olej z wiesiołka należy brać do momentu owulacji ? A potem już nie ?i dopiero od 1 dcOtóż to czas pokaże
Hej, też miałam zabieg w maju. Który masz cykl po? Ja pierwszy, jutro monitoring i ciekawa jestem czy pozwoli się starać.
Część [emoji846]
Pozwolę sobie dołączyć do Was
Jestem po pracy danej nieudanej próbie - w maju miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym.
Wczoraj po badaniach moja gin dała nam zielone światło więc dołączam do Was !
Owulacja przed nami, według lekarki w środę mamy zaczynać szaleć [emoji23]
Trzymam kciuki za wszystkie!
reklama
młoda1994
Bo w drugiej fazie mogą a nie muszą występować mikro skurcze macicy i to może nie pozwolić dojść do zagniezdzenie a jeśli dojdzie do zagniezdzenia mimo mikro skurczy to może dojść do wczesnego poronienia. Zależy też od kobiety olej z wiesiołka blokuje owu ale żeby mieć pewność że tak jest to trzeba brać olej z wiesiołka i chodzić na monitoring taki jeden cykl poświęcić "co ma być to będzie"A czemu olej z wiesiołka należy brać do momentu owulacji ? A potem już nie ?i dopiero od 1 dc