reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! :) choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.

Zgadzam się. Akurat tutaj tak naprawdę zobaczyłam jak ciężko jest o potomstwo.
Choć znam kilka par, którym udało się na tzw jeden strzał. Teraz wiem jakie mają ogromne szczęście.

Będziemy czekac na info i mocno trzymam kciuki. I kochana czasem trzeba wylać trochę łez, odreagować. Żeby potem być jeszcze silniejszym 💪
Również wam się pochwalę albo wyżale w zależności co los przyniesie 🤔

Żałuje, ze dopiero dziś dotarlam na ta grupe. Wsparcie jest ważne :) na pocieszenie powiem, ze mój brat starał się o dzidziusia 5 lat. Bratowa ma chora tarczycę on również. A dzisiaj moja chrzesnica 3 letnia daje w kość wszystkim 😁

Na tamponie jest śluz lekko brązowy i trochę krwi.. pierwszy raz tak mam, do tego dziwne kłucie w podbrzuszu.. kurczę nie wiem czy już robić test czy poczekać te 2 dni jeszcze

Żałuje, ze dopiero dziś dotarlam na ta grupe. Wsparcie jest ważne :) na pocieszenie powiem, ze mój brat starał się o dzidziusia 5 lat. Bratowa ma chora tarczycę on również. A dzisiaj moja chrzesnica 3 letnia daje w kość wszystkim 😁
Ja na grupie trafiłam dość szybko. Tak naprawdę od samego początku stwierdziłam że potrzebuje wsparcia ale również chcę je dać :) zależało mi właśnie żeby były to osoby obce. Które nie oceniają, są bezstronne itd :)
I tak trafiłam tutaj.
No super że im się udało. Ale tyle lat starań naprawdę potrafi dobić. Ale z drugiej strony robi nadzieję ☺️

Na tamponie jest śluz lekko brązowy i trochę krwi.. pierwszy raz tak mam, do tego dziwne kłucie w podbrzuszu.. kurczę nie wiem czy już robić test czy poczekać te 2 dni jeszcze
A kiedy masz dostać planowo @?
Może warto z jeden dzien czy nawet dwa obserwować obfitość śluzu, kolor itd? Często się zdarza że @ jest mylone z krwawieniem implantacyjnym.

reklama
Mam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwuje 😅 Mam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie 😊
To możemy sobie przybić piątkę bo ja akurat mam dostać @ w poniedziałek.
Wiesz... jak cię to męczy to sobie zrob test tylko czy on będzie wtedy wiarygodny? 🤔🤔
Ja jak na razie czuje coś na podbrzuszu, więc podejrzewany że @ przyjdzie 🤦 plus jeszcze sutki mam wrażliwe. Lepiej ich nie dotykać 😂 jak ja już chciałabym ten poniedziałek. Niech ten stres ze mnie zejdzie

Do góry