reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Też byłam taka nieświadoma jeszcze w listopadzie, a teraz mam za sobą mnóstwo badań, ciążę, poronienie i jeszcze więcej badań ;)
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! :) choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.

A masz jeszcze inne objawy oprócz tego kłucia? Miałam się o to zapytać we wcześniejszej odpowiedź ale skleroza 😂😂😂

Najgorsze te ostatnie dni czekania... Dlatego nie chce za szybko zrobić i myśle, ze poczekam może chociaż do poniedziałku 😊 Innych właśnie nie, ale tez nie mam objawów na @ ani brzuch nie boli.. rano jak wstałam było mi niedobrze i mam lekka zgagę

Hej dziewczyny 🌸
Wróciłam 😜 Ostatni raz przed stymulacja
Zrobiłam dziś test owu bo jajniki dały znać
Rozpoczynamy działania :wink:
Trzymajcie kciuki ✊

64E35826-7BD1-405A-99FB-C7119F07D711.jpeg

Cześć dziewczyny! Podczytuje Was jeszcze z forum z I połowy 2020r. Gratuluje wszystkim pięknych 2 kresek! Dzis zdecydowałam się napisać coś pierwszy raz :) dzis 27dc, cykle mam ok. 26 dni. Od lutego zaczęliśmy się z mężem starać o pierwsze dziecko :) niestety okazało się nie być to takie łatwe jak sądziłam, stąd też znalazłam sie na tym forum. M
am 32 lata. Dziś powinnam dostać miesiączkę i czekam od rana... od wczoraj pobolewa mnie brzuch (od zawsze mam bardzo bolesne miesiączki, 2 razy wylądowałam nawet na pogotowiu z omdleniami), nawet w nocy na chwile obudziłam sie z bólu ale szybko minal, mam wieksza ilość sluzu. Dzis kupiłam test i mam zamiar zrobić go jutro z rana, żeby się zawczasu nie rozczarować. Cwicze cierpliwość!;)
Ojej trzymasz w niepewności.... Będę zaglądać jutro i trzymam kciuki

reklama
Do góry