reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny! Ja dzisiaj byłam cały dzień poza domem, nie miałam czasu się skupic na objawach @. Obudziłam się o 3:30 i już nie spałam. Nie mogłam zasnąć.. Już świruje.

Spóźnia mi się już 1 dzień. Test nic nie pokazał. Niestety.. Poległam i nie wytrzymałam do wtorku na betę. Terqz jak się już położyłam coś mnie zaczyna pobolewac.

Czas jest okropny...
ale mąż w pracy przynajmniej zamiast koronek mam piżamę w chmurki i dziurawe skarpety 😂

A kiedy masz dostać planowo @?
Może warto z jeden dzien czy nawet dwa obserwować obfitość śluzu, kolor itd? Często się zdarza że @ jest mylone z krwawieniem implantacyjnym.
Krwawienie implantacyjne to nie krwawienie tylko plamienie i nie ma żywej czerwonej krwi i nie występuje w terminie @ tylko na około tydzień przed dlatego kobiety nieobserwujące swojego cyklu mogą się pomylić na zasadzie „o, dostałam wcześniej” :)

Krwawienie implantacyjne to nie krwawienie tylko plamienie i nie ma żywej czerwonej krwi i nie występuje w terminie @ tylko na około tydzień przed dlatego kobiety nieobserwujące swojego cyklu mogą się pomylić na zasadzie „o, dostałam wcześniej” :)
Zagniezdzenie odbywa się między 6dpo a 12dpo a plamienie implantacyjne jest wtedy kiedy się komórka jajowa z plemnikiem zagnieżdża. 7 dni przed @ jest za wcześnie na plamienie implantacyjne. Ja w zeszłym roku w czerwcu miałam plamienie implantacyjne 11dpo

Dziewczyny przed testami - trzymam za Was kciuki! Choć to w sumie mój 2-gi cykl starań, to wiem, jak to jest świrować przed terminem okresu i widzieć u siebie wszystkie możliwe objawy ;) w tym cyklu to jeszcze przede mną, ale już czekam na Wasze 2-ie kreski! Jeszcze chyba u nas na wątku żadnych nie było, więc jestem ciekawa, która zdobędzie order pierwszych dwóch kresek ;) 🥇

Powodzenia! 👍

reklama
Zagniezdzenie odbywa się między 6dpo a 12dpo a plamienie implantacyjne jest wtedy kiedy się komórka jajowa z plemnikiem zagnieżdża. 7 dni przed @ jest za wcześnie na plamienie implantacyjne. Ja w zeszłym roku w czerwcu miałam plamienie implantacyjne 11dpo

Właśnie tez o tym czytałam, ze krwawienie może pojawić się 7-12 dni po owulacji :) I zdarza się lekkie krwawienie przed @ na początku ciąży, wiec jestem dobrej myśli i robię jutro test 🤗 Jeśli nic nie pokaże, to czekam aż przyjdzie @ ...

Do góry