reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! :) choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.

Zgadzam się. Akurat tutaj tak naprawdę zobaczyłam jak ciężko jest o potomstwo.
Choć znam kilka par, którym udało się na tzw jeden strzał. Teraz wiem jakie mają ogromne szczęście.

Będziemy czekac na info i mocno trzymam kciuki. I kochana czasem trzeba wylać trochę łez, odreagować. Żeby potem być jeszcze silniejszym 💪
Również wam się pochwalę albo wyżale w zależności co los przyniesie 🤔

Żałuje, ze dopiero dziś dotarlam na ta grupe. Wsparcie jest ważne :) na pocieszenie powiem, ze mój brat starał się o dzidziusia 5 lat. Bratowa ma chora tarczycę on również. A dzisiaj moja chrzesnica 3 letnia daje w kość wszystkim 😁

Na tamponie jest śluz lekko brązowy i trochę krwi.. pierwszy raz tak mam, do tego dziwne kłucie w podbrzuszu.. kurczę nie wiem czy już robić test czy poczekać te 2 dni jeszcze

Żałuje, ze dopiero dziś dotarlam na ta grupe. Wsparcie jest ważne :) na pocieszenie powiem, ze mój brat starał się o dzidziusia 5 lat. Bratowa ma chora tarczycę on również. A dzisiaj moja chrzesnica 3 letnia daje w kość wszystkim 😁
Ja na grupie trafiłam dość szybko. Tak naprawdę od samego początku stwierdziłam że potrzebuje wsparcia ale również chcę je dać :) zależało mi właśnie żeby były to osoby obce. Które nie oceniają, są bezstronne itd :)
I tak trafiłam tutaj.
No super że im się udało. Ale tyle lat starań naprawdę potrafi dobić. Ale z drugiej strony robi nadzieję ☺️

Na tamponie jest śluz lekko brązowy i trochę krwi.. pierwszy raz tak mam, do tego dziwne kłucie w podbrzuszu.. kurczę nie wiem czy już robić test czy poczekać te 2 dni jeszcze
A kiedy masz dostać planowo @?
Może warto z jeden dzien czy nawet dwa obserwować obfitość śluzu, kolor itd? Często się zdarza że @ jest mylone z krwawieniem implantacyjnym.

reklama
Mam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwuje 😅 Mam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie 😊
To możemy sobie przybić piątkę bo ja akurat mam dostać @ w poniedziałek.
Wiesz... jak cię to męczy to sobie zrob test tylko czy on będzie wtedy wiarygodny? 🤔🤔
Ja jak na razie czuje coś na podbrzuszu, więc podejrzewany że @ przyjdzie 🤦 plus jeszcze sutki mam wrażliwe. Lepiej ich nie dotykać 😂 jak ja już chciałabym ten poniedziałek. Niech ten stres ze mnie zejdzie

Do góry