Trzymam mocno kciuki
Dziękuję bardzo również trzymam kciuki. Oby te roczne starania były w końcu owocne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki
Dziękuję bardzo również trzymam kciuki. Oby te roczne starania były w końcu owocne
Dlatego też postanowiłam się zarejestrować na forum! choć ma to tez swoje minusy... jak poczytałam historie niektorych dziewczyn... człowiek to jednak żył w błogiej nieświadomości.
Nie dziękuje ! Dam znać, ale nie chce się nastawiac juz tyle lez było wylanych
Będziemy czekac na info i mocno trzymam kciuki. I kochana czasem trzeba wylać trochę łez, odreagować. Żeby potem być jeszcze silniejszym
Również wam się pochwalę albo wyżale w zależności co los przyniesie
Ja na grupie trafiłam dość szybko. Tak naprawdę od samego początku stwierdziłam że potrzebuje wsparcia ale również chcę je dać zależało mi właśnie żeby były to osoby obce. Które nie oceniają, są bezstronne itdŻałuje, ze dopiero dziś dotarlam na ta grupe. Wsparcie jest ważne na pocieszenie powiem, ze mój brat starał się o dzidziusia 5 lat. Bratowa ma chora tarczycę on również. A dzisiaj moja chrzesnica 3 letnia daje w kość wszystkim
A kiedy masz dostać planowo @?Na tamponie jest śluz lekko brązowy i trochę krwi.. pierwszy raz tak mam, do tego dziwne kłucie w podbrzuszu.. kurczę nie wiem czy już robić test czy poczekać te 2 dni jeszcze
A kiedy masz dostać planowo @?
Może warto z jeden dzien czy nawet dwa obserwować obfitość śluzu, kolor itd? Często się zdarza że @ jest mylone z krwawieniem implantacyjnym.
To możemy sobie przybić piątkę bo ja akurat mam dostać @ w poniedziałek.Mam dostać we wtorek, właśnie co chwile biegam do łazienki i obserwuje Mam nadzieje, ze to plamienie i @ nie przyjdzie