reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny koszmar. Mój mąż ma 11mln plemników a tylko 2mln żywych z tym że są wolno poruszające się. U mnie wyniki ok tylko podniesione hormony męskie. Dostałam od niej skierowanie do diabetologa żeby mnie wyprowadziła na prostą z IO.

Jezeli lubi kawe, to szybka Kawa przed przytulankami ;) i l-karnityna ;)

reklama
Nie wiem czy czymś można "naprawić" nasienie. Na kolejnej wizycie będę pytała jaka metoda wchodzi w grę. Mój mąż łyka witaminy ale nie poprawia to nasienia.

Może źle zabrzmiało to "naprawić". Miałam po prostu na myśli, że znając przyczyny można po prostu działać, ruszyć dalej, podjąć kolejne działania.

Może źle zabrzmiało to "naprawić". Miałam po prostu na myśli, że znając przyczyny można po prostu działać, ruszyć dalej, podjąć kolejne działania.
Póki co to mam się udać do diabetologa a mąż powtórzyć badanie nasienia za 5tyg. Dalsze kroki poznamy gdzieś we wrześniu.

Młoda w takim razie no nie pozostaje nic innego tylko pójść tą drogą, co wskazał lekarz. Załatw to co masz do załatwienia, mimo wszystko się starajcie w między czasie i we wrzesniu beda dalsze decyzje. A usg Ci zrobili ?
Póki co to mam się udać do diabetologa a mąż powtórzyć badanie nasienia za 5tyg. Dalsze kroki poznamy gdzieś we wrześniu.

Ostatnia edycja:
4g na dobe.
Plus koenzym q10 poprawia ruchliwosc.
Jakie on witaminy bierze? Jaki sklad..

Oprocz tego nasiona kozieradki, koenzym q10, wit C, kwas foliow, cynk, selen, wit b3, wit d, wit e, zen szen dobrze wplywaja na plemniki.
Takie bierze
Screenshot_20200708_112307_com.amazon.mShop.android.shopping.jpeg

@młoda1994 tak mi smutno, że takie rzeczy Cie spotykają, a czy nasienie męża miało wpływ na utracie ciąże? Wierze, ze jeszcze będzie dobrze❤️

@Magd.a nie słyszałam jeszcze o kawie, mój teraz przemęczony to i plemniki może jakieś ospałe, muszę wypróbować, podsuwałam mu folik, a teraz kupiłam witaminki body vitality a dla mnie pregna start

reklama
Do góry