reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

My ostatnio cały cykl co 2 dni przytulanka i nic, ale myślę że owu mogło nie być, bo nie miałam śluzu płodnego, a zawsze mam. Może masz wadliwy test, a miewasz jakieś obsuwy z terminem @ czy raczej regularne, bo ja zazwyczaj mam 31,ale jak co jakiś czas mam 29 to później potrafi mi się wyrównać do 32 i znowu 31🤦‍♀️, teraz właśnie miałam 29 i jak mi się wydłuży to będę świrować pewnie
Większość z nas świruje, także witaj wśród swoich i nic się nie przejmuj :)

reklama
Ja własnie świruje, dopiero mi sie skonczyły dni plodne (?) a juz czekam na test...
w tym cyklu jakoś dziwnie, test owu niby pozytywny ale śluzu płodnego brak
Nie wiem, czy test kłlamie czy jak
Testy mam z Allegro

Ja! Dzisiaj mam jakiegoś okropnego doła.. Czuje, że jednak przyjdzie @. Aczkolwiek, od wczoraj mam wrażenie że coś się kotłuje w brzuchu. Może się nakręcam, już sama nie wiem.

Nawet jak przyjdzie, to zobaczysz, że zrobi Ci się lepiej. Któraś tu chyba (albo na innym forum) pisała, że tuż przed okresem jest taki zjazd, jeśli chodzi o psychikę, kwestie starania się o dziecko. A w 1dc człowiek jakoś pozytywniej myśli, nabiera nowych chęci - ja tak mam ;)

Choć oczywiście trzymam kciuki, żeby jednak były dwie kreski!💪

Nawet jak przyjdzie, to zobaczysz, że zrobi Ci się lepiej. Któraś tu chyba (albo na innym forum) pisała, że tuż przed okresem jest taki zjazd, jeśli chodzi o psychikę, kwestie starania się o dziecko. A w 1dc człowiek jakoś pozytywniej myśli, nabiera nowych chęci - ja tak mam ;)

Myślę, że to sie bierze z takiej niepewności chyba..
Albo w jedną albo w drugą, a teraz to tak gdzieś pomiędzy 😏
Ale dziękuje!

No nic, miłego dnia 😘

Dziewczyny, a kojarzycie zioła ojca Sroki? Ja się tu na forum o nich dowiedziałam i właśnie dziś pogooglowałam trochę. Poza ziołami znalazłam też złote porady tegoż ojca, na zajście w ciążę :p niektóre to niezłe hity, miałam ubaw. Ale, ale ... Jest też punkt, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin. A sporo z Was pisało, że macie urodziny w lipcu, także kto wie ... ;)

Ja własnie świruje, dopiero mi sie skonczyły dni plodne (?) a juz czekam na test...
w tym cyklu jakoś dziwnie, test owu niby pozytywny ale śluzu płodnego brak
Nie wiem, czy test kłlamie czy jak
Testy mam z Allegro
Dziewczyny, a kojarzycie zioła ojca Sroki? Ja się tu na forum o nich dowiedziałam i właśnie dziś pogooglowałam trochę. Poza ziołami znalazłam też złote porady tegoż ojca, na zajście w ciążę :p niektóre to niezłe hity, miałam ubaw. Ale, ale ... Jest też punkt, że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin. A sporo z Was pisało, że macie urodziny w lipcu, także kto wie ... ;)
I taką motywacje ja szanuje! 😁😁

To sobie troche poczekam, urodziny mam dopiero w styczniu, aleeeee imieniny mam w lipcu takze kto wie :)

Szkoda że u mnie się nie sprawdziło, miałam w maju😔 i jakbym wtedy zaszła to akurat na urodziny męża bym urodziła, ale pocieszam się, że zimno wtedy i dziecko ciężko się ubiera w kombinezon i w aucie mu za goraco😂

Ja tak mam, przed @ czekam jak na wyniki lotto😂 jak @ przyjdzie to mówi w dupe z tym, już nie chce, normalnie mam taki zjazd, że odechciewa mi się starań, ale jak @ się kończy to już czekam na dni płodne i tak w kółko 🙈 to mój 13 cykl, może nie będzie pechowy😉choć kto to wie, mój mąż na dwa etaty, nocki u siebie od 24-8,pozniej na fuchę i wraca o 17,zje i idzie spać, ja teraz mam 2 zmiany i dni płodne mi się zaczynaja, widzimy się tylko 15 minut ale nie mam sumienia go meczyc😔 może w weekend się jeszcze uda

reklama
Do góry