Arielda
Fanka BB :)
Nie neguje tego co mówią ja to tak wierzę pół na pół, też lekarze mysza zbić na czymś kasę.Ja tylko napisałam to co usłyszałam z kliniki. Oni są lekarzami specjalistami i na tym się znają. Nic mi nie pozostało jak tylko czekać na kolejne badania nasienia i ustabilizować siebie z IO aby hormony męskie się zniżyły bo zawyzona źle wpływają z tego co pow pani doktor w klinice.
Ostatnio kupiłam ebooka 28 dni do płodności, jest w nim kilka historii, że nie dawano szans na naturalne poczęcie, tylko invitro, pary w desperacji decydowały się na zakup diet płodności, już taki to był krzyk rozpaczy i nagle po kilku miesiącach wyniki się poprawiały. Cis w tym musi być tu masz screeny z tego ebooka, studiuje go jak szalona, nie mogę wysłać, bo jest objęty prawami autorskimi, mam nadzieję, że mnie nikt nie usunie, że wrzucę 2 zdjęcia nie łam się kochana! Dacie radę, razem można dużo, mizna góry przenieść z odpowiednią osobą przy boku.
Wiadomo, że są różne przypadłości, bez leków ani rusz, sama biorę dupka, bo muszę ale warto spróbować też alternatywnych metod poprawy płodności
Ostatnia edycja: