reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

My ostatnio cały cykl co 2 dni przytulanka i nic, ale myślę że owu mogło nie być, bo nie miałam śluzu płodnego, a zawsze mam. Może masz wadliwy test, a miewasz jakieś obsuwy z terminem @ czy raczej regularne, bo ja zazwyczaj mam 31,ale jak co jakiś czas mam 29 to później potrafi mi się wyrównać do 32 i znowu 31🤦‍♀️, teraz właśnie miałam 29 i jak mi się wydłuży to będę świrować pewnie
Dziewczyny koszmar. Mój mąż ma 11mln plemników a tylko 2mln żywych z tym że są wolno poruszające się. U mnie wyniki ok tylko podniesione hormony męskie. Dostałam od niej skierowanie do diabetologa żeby mnie wyprowadziła na prostą z IO.
A jakie są normy? W sensie minimum? Co Wam zaproponowali?

reklama
A jakie są normy? W sensie minimum? Co Wam zaproponowali?
Minimum. To jest 15mln plemników w 1ml a my mamy 11 z tym że 2mln tylko żyją. Narazie nic. Ja muszę ustabilizować IO a mąż musi powtórzyć badanie nasienia za 5tyg. Kolejna wizyta gdzieś we wrześniu.

Dziewczyny koszmar. Mój mąż ma 11mln plemników a tylko 2mln żywych z tym że są wolno poruszające się. U mnie wyniki ok tylko podniesione hormony męskie. Dostałam od niej skierowanie do diabetologa żeby mnie wyprowadziła na prostą z IO.
Jak to można unormować?

@młoda1994 przykro mi, że wyniki nie są takie, jak być powinny. Ale plusem jest, że już wiecie co się dzieje i możecie działać, żeby to naprawić [emoji123]
Nie wiem czy czymś można "naprawić" nasienie. Na kolejnej wizycie będę pytała jaka metoda wchodzi w grę. Mój mąż łyka witaminy ale nie poprawia to nasienia.

reklama
Do góry