reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

My ostatnio cały cykl co 2 dni przytulanka i nic, ale myślę że owu mogło nie być, bo nie miałam śluzu płodnego, a zawsze mam. Może masz wadliwy test, a miewasz jakieś obsuwy z terminem @ czy raczej regularne, bo ja zazwyczaj mam 31,ale jak co jakiś czas mam 29 to później potrafi mi się wyrównać do 32 i znowu 31🤦‍♀️, teraz właśnie miałam 29 i jak mi się wydłuży to będę świrować pewnie
Dziewczyny koszmar. Mój mąż ma 11mln plemników a tylko 2mln żywych z tym że są wolno poruszające się. U mnie wyniki ok tylko podniesione hormony męskie. Dostałam od niej skierowanie do diabetologa żeby mnie wyprowadziła na prostą z IO.
A jakie są normy? W sensie minimum? Co Wam zaproponowali?

reklama
A jakie są normy? W sensie minimum? Co Wam zaproponowali?
Minimum. To jest 15mln plemników w 1ml a my mamy 11 z tym że 2mln tylko żyją. Narazie nic. Ja muszę ustabilizować IO a mąż musi powtórzyć badanie nasienia za 5tyg. Kolejna wizyta gdzieś we wrześniu.

Dziewczyny koszmar. Mój mąż ma 11mln plemników a tylko 2mln żywych z tym że są wolno poruszające się. U mnie wyniki ok tylko podniesione hormony męskie. Dostałam od niej skierowanie do diabetologa żeby mnie wyprowadziła na prostą z IO.
Jak to można unormować?

@młoda1994 przykro mi, że wyniki nie są takie, jak być powinny. Ale plusem jest, że już wiecie co się dzieje i możecie działać, żeby to naprawić [emoji123]
Nie wiem czy czymś można "naprawić" nasienie. Na kolejnej wizycie będę pytała jaka metoda wchodzi w grę. Mój mąż łyka witaminy ale nie poprawia to nasienia.

reklama
Do góry