mrsmiki
Fanka BB :)
Ja dzisiaj robiłam. Zrobie w sobotę jak wytrzymamTo robimy razem? Też jutro robię test.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj robiłam. Zrobie w sobotę jak wytrzymamTo robimy razem? Też jutro robię test.
Ty niecierpliwcu. Kochana na początku ciąży na 99% test ciążowy po południu wyjdzie negatywny tym bardziej że jesteś przed terminem @. Największe stężenie beta hcg jest z porannego moczu.Ja dzisiaj robiłam. Zrobie w sobotę jak wytrzymam [emoji24]
Możesz mnie zarazić takim optymistycznym myśleniem i nastawieniem?Cześć dziewczyny! Druga polowe roku zaczynam z przytupem - jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię. Jutro będzie po wszystkim I baaardzo liczę na poród w miesiącach wiosennych lub letnich trzymam kciuki za inne staraczki[emoji3590] Ten rok będzie nasz!
Ty niecierpliwcu. Kochana na początku ciąży na 99% test ciążowy po południu wyjdzie negatywny tym bardziej że jesteś przed terminem @. Największe stężenie beta hcg jest z porannego moczu.
Cześć Kochana! Trzymam kciuki! I przesyłam mnóstwo energiiCześć dziewczyny! Druga polowe roku zaczynam z przytupem - jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię. Jutro będzie po wszystkim I baaardzo liczę na poród w miesiącach wiosennych lub letnich trzymam kciuki za inne staraczki❤ Ten rok będzie nasz!
Właśnie próbuje! Miałaś laparo? Dużo dziewczyn po tym zachodzi nawet jeżeli nie znaleziono niczego konkretnego. Ja będę mieć tez nakłuwane jajniki - mam PCOS a to ponoć wywołuje mega owulacje i to bez leków. No zobaczymy... bardzo liczę na ten zabiegMożesz mnie zarazić takim optymistycznym myśleniem i nastawieniem?
Zmień nick na niecierpliwiec[emoji1787][emoji1787]Idealne określenie mojej osoby [emoji23]
Ja miałam miesiączkę 8.06 cykle mam różne i wypadały gdzieś według obliczeń 24.06 owulacja. Ale tydzień temu miałam plamienia. Nie wiem czy to były plamienia implementacyjne czy przesunęła się owulacja może tylko. Ale działałam, wiec zobaczymy.
Ale jestem ciagle głodna wiec już sama nie wiem [emoji24]