reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No dokładnie dziewczyny testujcie, czekamy! Ja mimo straconego cyklu, bo prog niecałe 10, to testowałam rano, bo czekam na ten @ jak głupia...

Cześć dziewczyny! :)
Też dopiero zaczynamy starania z mężem, jesteśmy w trakcie pierwszego cyklu.
Data odatniej miesiączki to 15.06, czyli owulacja wypada mniej wiecej ok 29.06 (mam raczej regularny okres ok 28 dniowy). 4.06 (czyli 6 dni po owulacji) zauwazylam brazowe plamienie, ktore trwalo kilka godzin i od tego czasu mam podwyzszona temperature ciala(ok. 37 stopni) oraz odczuwam takie pobolewanie brzucha jak podczas okresu. Czy to plamienie to moze byc implantacja zarodka? Nie chce sie nakrecac tym bardziej ze dopiero zaczelismy starac.
Dodatkowo choruje na niedoczynnosc tarczycy co moze utrudniac poczecie

Cześć dziewczyny! Druga polowe roku zaczynam z przytupem - jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię. Jutro będzie po wszystkim I baaardzo liczę na poród w miesiącach wiosennych lub letnich :D trzymam kciuki za inne staraczki[emoji3590] Ten rok będzie nasz!
Możesz mnie zarazić takim optymistycznym myśleniem i nastawieniem?

Ty niecierpliwcu. Kochana na początku ciąży na 99% test ciążowy po południu wyjdzie negatywny tym bardziej że jesteś przed terminem @. Największe stężenie beta hcg jest z porannego moczu.

Idealne określenie mojej osoby 😂
Ja miałam miesiączkę 8.06 cykle mam różne i wypadały gdzieś według obliczeń 24.06 owulacja. Ale tydzień temu miałam plamienia. Nie wiem czy to były plamienia implementacyjne czy przesunęła się owulacja może tylko. Ale działałam, wiec zobaczymy.
Ale jestem ciagle głodna wiec już sama nie wiem 😭

Cześć dziewczyny! Druga polowe roku zaczynam z przytupem - jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię. Jutro będzie po wszystkim I baaardzo liczę na poród w miesiącach wiosennych lub letnich :D trzymam kciuki za inne staraczki❤ Ten rok będzie nasz!
Cześć Kochana! Trzymam kciuki! I przesyłam mnóstwo energii ❤️

Możesz mnie zarazić takim optymistycznym myśleniem i nastawieniem?
Właśnie próbuje! Miałaś laparo? Dużo dziewczyn po tym zachodzi nawet jeżeli nie znaleziono niczego konkretnego. Ja będę mieć tez nakłuwane jajniki - mam PCOS a to ponoć wywołuje mega owulacje i to bez leków. No zobaczymy... bardzo liczę na ten zabieg :)

reklama
Idealne określenie mojej osoby [emoji23]
Ja miałam miesiączkę 8.06 cykle mam różne i wypadały gdzieś według obliczeń 24.06 owulacja. Ale tydzień temu miałam plamienia. Nie wiem czy to były plamienia implementacyjne czy przesunęła się owulacja może tylko. Ale działałam, wiec zobaczymy.
Ale jestem ciagle głodna wiec już sama nie wiem [emoji24]
Zmień nick na niecierpliwiec[emoji1787][emoji1787]

Mam takie same zmagania. 28dc plamienie dosłownie 3-4 plamki krwi ale tylko przy podcieraniu się nad ranem i do dzisiaj się to już nie powtórzyło. Nie wiem czy to było plamienie okoloowulacyjne tak późno czy plamienie implantacyjne[emoji848] ale mam nadzieję że implantacyjne i jak jutro zrobię test to może coś już wyjdzie.

Używał ktoś testu ciazowego paskowego o czułości 10.Davida?

Do góry