Owszem, gdybym robiła przyjęcie weselne jak najbardziej jest to dla mnie najbliższa rodzina. Ale biorąc ślub w 15 minut (czyli podpisując papier ) chcemy aby byli przy tym tylko rodzice i rodzeństwo.Ale dziadkowie to wg mnie najbliższa rodzina [emoji2368] tak samo jak rodzeństwo rodziców i ich dzieci
reklama
Carry88
Moderator
Jaki jest prawidłowy poziom tsh w ciąży?
Mam wynik 1,44 to chyba dobry?
Bardzo dobry. Ja miałam 2.9 i od razu euthyrox.
Po prostu mało nas starych zostało [emoji2368]
Kurde, tak dużo nowych osób, że mam wrażenie, że jestem na jakimś innym forum [emoji1751] nikogo nie znam, aż obco się czuję
W ogóle chyba zrobię przerwę od forum, chciałabym na spokojnie tym razem, bez zbędnego nakręcania się. A i widzę "stare" staraczki coś umilkły
Powodzenia dziewczyny!
coca
Fanka BB :)
Witaj ja jestem tu nowa, jesteśmy w trakcie 2 cyklu starań, a tak na serio to tego pierwszego bym nie liczyła dopiero zaczynamy, nie wiem czy z nami wszystko ok, ale zobaczymy. Obecnie 12 dcCześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki
Chciałam się przedstawić. Staramy się z narzeczonym od lutego. Udało się w trzecim cyklu starań, ale niestety musiałam się pożegnać z aniołkiem w 9 tc. Bardzo to przeżyłam mieliśmy mieć synka
Po poronieniu milion badań co było przyczyną... Teraz od poronienia prawdopodobnie nie mam owulacji. Coś się pokićkało. Chociaż sama już nie wiem. Bo lekarz mówi co innego, testy owulacyjne co innego, a badania krwi też swoje
To nasz drugi cykl starań po poronieniu.
A No i ja jestem z tych starych chyba
Amur
Czesc starych tzn? Ile masz lat ? Ja mam 27Witaj ja jestem tu nowa, jesteśmy w trakcie 2 cyklu starań, a tak na serio to tego pierwszego bym nie liczyła dopiero zaczynamy, nie wiem czy z nami wszystko ok, ale zobaczymy. Obecnie 12 dc
A No i ja jestem z tych starych chyba
coca
szkoda, jakoś tak zawsze mam wrażenie, ze od tych starszych bywalców można wiele się nauczyć. Ale trzymam kciuki! Powodzenia!Kurde, tak dużo nowych osób, że mam wrażenie, że jestem na jakimś innym forum nikogo nie znam, aż obco się czuję
W ogóle chyba zrobię przerwę od forum, chciałabym na spokojnie tym razem, bez zbędnego nakręcania się. A i widzę "stare" staraczki coś umilkły
Powodzenia dziewczyny!
coca
32Czesc starych tzn? Ile masz lat ? Ja mam 27
coca
No właśnie miałam wrażenie ze chwile Cię nie było. Daj znać co po wizycie! Masz pewność ze nie będzie w tym cyklu? Wybacz jeśli już pisałaś, ale zgubiłam się trochę w dyskusjachJutro mam wizyte i 49dc... bez @ bez baby i w sumie nir wiem czego sie spodziewac...
reklama
rossig
Tak. Wyszła mi trombofilia wrodzona więc prawdopodobnie ona była przyczyną. Serduszko przestało bić któregoś dnia bez heparyny raczej nie mieliśmy szans. To była moja pierwsza ciąża, więc wcześniej o tym nie wiedziałam.Trzymamy kciuki
A przyczynę poronienia znasz?
Mam być pod opieką hematologa do końca życia
Oh Tobie też się nie udało?Ja tez Cie pamiętam, nawet ostatnio sie zastanawialam jak u Ciebie leci, duzo zdrówka przesyłam i walczymy! A jak to z ta owulacja? Mozesz rozwinąć? U mnie ten sam problem po poronieniu teraz.
Dziewczyny, a stosowala ktoras niepokalanek mnisi w tabletkach? Czytałam,że jest dobry na PMS i owulacje. A akurat ja walczę z prolaktyna znowu. I sie tak zastanaeiam czy faktycznie coś pomaga a nie zaszkodzi. Bralam 3msc castagnus,który ma to w składzie i wtedy zaszłam w ciaze na nim,po problemach z hormonami. Ale ponoć wg mojej ex lekarki on też wplywa na ciaze i stratę.. choć byl odstawiony odrazu po pozytywie a i witam sie dzis w 1dc!
Który cykl po poronieniu masz teraz?
Pierwszy cykl po poronieniu nie sprawdzałam owulacji. Zresztą nawet nie byłam w stanie myśleć o staraniach.
Po pierwszej miesiączce zaczęłam mierzyć temperature termometrem owulacyjnym. Przed pierwszą ciąża mierzyłam przez wiele miesięcy i zawsze była owulacja.
A teraz ani w poprzednim cyklu ani w tym aplikacja (i ja też) nie widzi owulacji. Wykres nie jest dwufazowy.
W tym cyklu poszłam na monitoring w 16 dc i lekarz powiedział, że nie ma płynu w zatoce Douglasa. Owulacji nie było i na pewno nie będzie. Nie widzi pęcherzyka graffa parę dni później miałam typowy śluz płodny. Zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mega pozytywny. Z tego wszystkiego już zgłupiałam