Bardzo dobryJaki jest prawidłowy poziom tsh w ciąży?
Mam wynik 1,44 to chyba dobry?
reklama
Ludmi_mom
Fanka BB :)
Tfu, nie tam odpowiedziałam. Sorry. @Milusia34 , jak jutro nie przyjdzie @, rób test Trzymam kciuki!
JutroKiedy masz zamiar testować?
Martxx1
DziękujęBardzo dobry
Nesbitt33
Trzymam kciuki [emoji3590]
Jutro [emoji4]
Sherlook
Ja też A bóle krzyża mam co miesiąc kilka dni przed @. Ale każda z nas jest inna i ma inne objawy. Czy to ciąża czy to @Ja tak miałam ostatnio, a w ciąży nie jestem.
Rano jak @ przyszła to miałam doła, ale potem okazało się, że nasz piesek wymiotował żółcią, a miała chora trzustkę i to był pierwszy objaw wtedy i zapomniałam o smutku! Jutro wet. Na szczęście tylko raz wymiotowała i zjadła trochę kurczaka, bawi się i cieszy i biega jak zawsze wiec mam nadzieje, że to nie to. Albo wcześniej wyłapiemy.Cześć laski, podczytuje i mi smutno. Smutny poniedziałek macie chyba
Rozwaliły mnie te "wstrząsy", ale mój stary chyba myśli, że też to są "wstrząsy" bo jakoś sie boi chyba iść na całość
Tak się skupiłam na ciąży, że zapomniałam, że oprócz jej braku są też inne problemy.
Ostatnia edycja:
Cocco
Zaciekawiona BB
O to toJa właśnie się z moim nie przytulalam myśląc że zagrozi to ew ciąży. I w taki oto sposób przegapiłam przesuniętą owulacje
rossig
Cześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki
Chciałam się przedstawić. Staramy się z narzeczonym od lutego. Udało się w trzecim cyklu starań, ale niestety musiałam się pożegnać z aniołkiem w 9 tc. Bardzo to przeżyłam mieliśmy mieć synka
Po poronieniu milion badań co było przyczyną... Teraz od poronienia prawdopodobnie nie mam owulacji. Coś się pokićkało. Chociaż sama już nie wiem. Bo lekarz mówi co innego, testy owulacyjne co innego, a badania krwi też swoje
To nasz drugi cykl starań po poronieniu.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki
Chciałam się przedstawić. Staramy się z narzeczonym od lutego. Udało się w trzecim cyklu starań, ale niestety musiałam się pożegnać z aniołkiem w 9 tc. Bardzo to przeżyłam mieliśmy mieć synka
Po poronieniu milion badań co było przyczyną... Teraz od poronienia prawdopodobnie nie mam owulacji. Coś się pokićkało. Chociaż sama już nie wiem. Bo lekarz mówi co innego, testy owulacyjne co innego, a badania krwi też swoje
Sherlook
Bardzo ci współczuję Mam nadzieję, że teraz uda się bardzo szybko i niedługo będziesz mamąCześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki ☺
reklama
K
Katijah
Gość
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki ☺
A przyczynę poronienia znasz?