K
Katijah
Gość
Ja 39cieszę się, ze są tu babki po 30-tce, bo jakoś się tak staro czuje wśród 20-tek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 39cieszę się, ze są tu babki po 30-tce, bo jakoś się tak staro czuje wśród 20-tek
A ja Ciebie w ogóle nie kojarzę ze "starych" [emoji28]Witaj [emoji4] ja jestem tu nowa, jesteśmy w trakcie 2 cyklu starań, a tak na serio to tego pierwszego bym nie liczyła [emoji16] dopiero zaczynamy, nie wiem czy z nami wszystko ok, ale zobaczymy. Obecnie 12 dc [emoji1696]
A No i ja jestem z tych starych chyba [emoji87]
A ja jak wchodzę to tylko szukam waszych nicków! Moich dziewczyn z I połowy.
Żeby nie było wszystkim nowym staraczkom kibicuje tak samo[emoji3590][emoji3590],ale fakt przyznam oko bardzo przyzwyczaiło się do "swoich" nicków [emoji4][emoji4][emoji4]
No tak, bo 1.000 to jest najniższa granica przy założeniu naprawdę rewelacyjnego bardzo dokładnego sprzętu, dobrego lekarza i odpowiedniego ułożenia do badania.U mnie nic niw było widać jak miałam 1039,a przy kolejnej 2502 było widać dwa tycie pecherzyki
Ja jestem witaj spowrotemCześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki
Chciałam się przedstawić. Staramy się z narzeczonym od lutego. Udało się w trzecim cyklu starań, ale niestety musiałam się pożegnać z aniołkiem w 9 tc. Bardzo to przeżyłam mieliśmy mieć synka
Po poronieniu milion badań co było przyczyną... Teraz od poronienia prawdopodobnie nie mam owulacji. Coś się pokićkało. Chociaż sama już nie wiem. Bo lekarz mówi co innego, testy owulacyjne co innego, a badania krwi też swoje
To nasz drugi cykl starań po poronieniu.
Ja też 30,a w zasadzie w grudniu 31cieszę się, ze są tu babki po 30-tce, bo jakoś się tak staro czuje wśród 20-tek
Idealna u mnie pogoda na 1 dc. Leje, zimno i do tego poniedziałek Od razu większa depresja. I w pracy do prawie 18. Czy wasi faceci też są takimi optymistami?? Mój wcale się nie przejmuje.
Bardzo dobrze Ci poszło [emoji6] witam, ja też po 30 [emoji4]wiem. Chodziło mi o stara wiekiem [emoji16] tak oto ułomnie próbowałam się przedstawić [emoji87][emoji23]