A w ciąży byłaś?Wspaniale wiedzieć, dziewczyny, że nie jestem sama W pierwszej ciąży nic nie czułam, nawet jak okres się spóźniał już tydzień. Negatywny test mnie przekonał, że nie jestem w ciąży i nie doszukiwałam się żadnych objawów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ciąży byłaś?Wspaniale wiedzieć, dziewczyny, że nie jestem sama W pierwszej ciąży nic nie czułam, nawet jak okres się spóźniał już tydzień. Negatywny test mnie przekonał, że nie jestem w ciąży i nie doszukiwałam się żadnych objawów.
To zwariuje, nie ma coSpokojnie. Mnie w tym cyklu co się właśnie skończył też bolały jajniki i czułam macicę i to do samej @. I zdrowa jestem chyba. A ciąży niestety nie[emoji853]
Ja właśnie się z moim nie przytulalam myśląc że zagrozi to ew ciąży. I w taki oto sposób przegapiłam przesuniętą owulacjeWstrzemięźliwość raczej jest wskazana przy podejrzeniu zagrożonej ciąży, tak mi się wydaje
Ja tak miałam w ciąży. Do tego zgaga i odrzucało mnie od zapachów.Dziewczyny mam nagle dziwny metaliczny posmak w ustach az taki gorzki wręcz okropny. Jak próbuje się napić czegoś to aż mnie na wymioty bierze bo jest tak ochydny. Nie wie któraś od czego to może być?
Zrób test jeśli jesteś po @Dziewczyny mam nagle dziwny metaliczny posmak w ustach az taki gorzki wręcz okropny. Jak próbuje się napić czegoś to aż mnie na wymioty bierze bo jest tak ochydny. Nie wie któraś od czego to może być?
tak, 10 lat temu. ale to były inne czasy, człowiek był młody i w ogóle Wtedy udało się za pierwszym razem. Jest syn.A w ciąży byłaś?